Jordy & Evelyn

Kwaliteit en Service in de vorm van meedenken staat voorop!

Lin

Veel mogelijkheden, goede bereikbaarheid/service en handig ontwerpprogramma waarmee je prachtige kaarten kunt maken

Lorena

Top ervaring. Was snel geleverd, mooie afwerking van de kaarten. Zijn er heel blij mee geweest.

Jochem

Super tevreden. bij een fout bij wie het ook lag werd het gelijk opgelost en daar erg tevreden mee

Kopschka

Heel goed, snelle levering

Valerie

Ontzettend goede en snelle service, leuk verpakt en vriendelijk!

Sifra

De proefdruk was erg leuk bezorgd met verschillende papiersoorten en envelopkleuren waar we uit konden kiezen. Ook een ontzettend snelle levering! Erg blij met het resultaat.

Elise

Snel geleverd, ontwerp aanpassen wat ingewikkeld maar service heel goed

Reactie Leintjes.nl:

Hoi Elise,
Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je de editor wat ingewikkeld vond.
Het beste werkt de software op een computer of ipad.
Veel liefs, Marjolein

Noor

Super blij met onze trouwkaarten. Doordat je zoveel kan aanpassen, kan je het het helemaal naar je hand zetten. Waardoor het een unieke kaart wordt! Enige puntje van kritiek is de levering van de... Super blij met onze trouwkaarten. Doordat je zoveel kan aanpassen, kan je het het helemaal naar je hand zetten. Waardoor het een unieke kaart wordt! Enige puntje van kritiek is de levering van de enveloppen. Doordat het met een elastiek is geboden, zijn alle enveloppen gevouwen. Dat is wel echt super jammer!

Reactie Leintjes.nl:

Hoi Noor,
Bedankt voor je review!
Hoi Noor,
Bedankt voor je review!
De enveloppen heb ik inmiddels opgenomen met de drukkerij. Verder fijn om te horen dat je de kaartjes mooi vind en het fijn vond om het makkelijk aan te passen!
Liefs, Marjolein

Brian