Saida

Het pakket is heel goed aangekomen Ik vond het erg leuk hoe ze het inpakten, je voelt dat het met liefde is gedaan, het kwam ook met een handgeschreven bedankbrief, erg leuk!
DANK U

Monica Nucatia

Mooie producten maar bovenal lekker

Quinten van der Meer

Lia

Heel erg jammer dat deze uitnodiging komt voordat mijn probleem is opgelost. 2 berichtjes gestuurd en helaas nog niets vernomen, beetje teleurgesteld ben ik nu wel. Dus ik ga nu nog niet positief... Heel erg jammer dat deze uitnodiging komt voordat mijn probleem is opgelost. 2 berichtjes gestuurd en helaas nog niets vernomen, beetje teleurgesteld ben ik nu wel. Dus ik ga nu nog niet positief reageren, hopelijk reageren jullie wel op dit bericht!

Ann Sofie Segers

Het pakket is onvolledig. Ik meldde dit, de tahin ontbrak. Vervelend.

JT

Zeer goede ervaring.

Sylvie

Lange levertijd. Vervallen producten ontvangen. Geen reactie op mijn mail.

Joke Diks

Nadat ons pakket niet bij ons was afgeleverd door post.nl ontstond er een prettig contact met Bert van Lekker-zeg. Post.nl heeft geen enkele verantwoording genomen voor het zoekgeraakte pakket.... Nadat ons pakket niet bij ons was afgeleverd door post.nl ontstond er een prettig contact met Bert van Lekker-zeg. Post.nl heeft geen enkele verantwoording genomen voor het zoekgeraakte pakket. Lekker-zeg daarentegen zorgt nu voor een nieuw pakket!

m van bakel

Mijn ervaring is goed. Ik vind alleen de vraag om beoordeling zo overdreven. Ik bestel gewoon spullen. Daar wil ik niet een mailtje voor een beoordeling aan vastgeplakt hebben. Maar tja. Dat is... Mijn ervaring is goed. Ik vind alleen de vraag om beoordeling zo overdreven. Ik bestel gewoon spullen. Daar wil ik niet een mailtje voor een beoordeling aan vastgeplakt hebben. Maar tja. Dat is ondertussen normaal geworden.