Germaine

Goede kwaliteit producten in normaal tot groot formaat met vriendelijke en snelle service.

Ik heb het simpel pakket incl boek besteld, lijkt op een geschenk box qua inhoud (wat ook leuk is) maar ben blij dat het geen proefpakket is en daadwerkelijk te gebruiken om regelmatig mee te koken. Alles was goed verpakt, zelfs het boek was ingepakt.

Goede deal ook, voor deze kwaliteit tahini betaal ik al 10,- bij mijn supermarkt. Scheelt echt veel werk om alles los te zoeken in goede kwaliteit. Voor herhaling vatbaar als mijn voorraad op is!
De inhoud van het pakket is trouwens ook glutenvrij, heel fijn.

Inge

Snelle en zorgvuldige levering

Karen van Wezel

Leuk aanbod, bestelling snel geleverd

Esther

Leuk dat je alles kan vinden voor je recept

Jaap Meijer

Zeer goed

Annemien Smit

Mooie producten. Goed verpakt en snel geleverd!

relinde Vink

Helaas duurde bij mij de levering wat langer, maar daar kon "lekker zeg" niets aan doen. Fijne producten en ik kreeg van één product zelfs gratis een grotere verpakking omdat de kleine niet... Helaas duurde bij mij de levering wat langer, maar daar kon "lekker zeg" niets aan doen. Fijne producten en ik kreeg van één product zelfs gratis een grotere verpakking omdat de kleine niet leverbaar was. Super service dus!