Eveline

Mmmm. Artikel besteld maar 1 stuk te weinig geleverd. Daarna wel goed gekomen.

Reactie Lekker-zeg.nl:

Bedankt voor uw review. Nogmaals onze excuses voor het ontbreken van het product, we doen ons best deze fouten niet te maken. Graag tot ziens in onze webshop!

jan toertjes

Pakje nog steeds niet ontvangen!

Reactie Lekker-zeg.nl:

Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop! Helaas heeft PostNL veel vertraging opgelopen in het leveren van de pakketten vanwege drukte door Black Friday en Sint. Helaas kunnen wij hier niets aan... Bedankt voor uw bestelling bij onze webshop! Helaas heeft PostNL veel vertraging opgelopen in het leveren van de pakketten vanwege drukte door Black Friday en Sint. Helaas kunnen wij hier niets aan doen. Geniet van uw aankoop en hopelijk tot ziens!

Genp

Leuke website alleen jammer dat mijn pakje zo’n vertraging heeft ivm sinterklaasavond 😢

Reactie Lekker-zeg.nl:

Wat balen dat het pakket niet op tijd was voor Sinterklaas avond. We hopen dat het pakket alsnog in de smaak is gevallen. Helaas heeft PostNL veel vertraging gehad met het leveren van de pakketten.... Wat balen dat het pakket niet op tijd was voor Sinterklaas avond. We hopen dat het pakket alsnog in de smaak is gevallen. Helaas heeft PostNL veel vertraging gehad met het leveren van de pakketten. We hopen u in de toekomst weer te mogen helpen op onze webshop!

Peteflet

Leuk verpakt met persoonlijke attentie! Zekker een aanrader.

Sylvia Urlus

Er was een verkeerd product geleverd. Nog dezelfde dag werd het juiste product opgestuurd.

Lijda Hordijk

Het pakket was met zorg ingepakt .Over de produkten kam ik nog niets zeggen aangezien het een sinterklaascadeautje voor mijn schoondochter is.

B Dikkeschei

Snelle levering. Mooie producten. Gratis levering vanaf €50,- vind ik erg vervelend. Te hoog bedrag!

Reactie Lekker-zeg.nl:

Dank voor je feedback! Vanwege de hoge verzendkosten zijn wij genoodzaakt een deel hiervan in rekening te brengen bij een lager orderbedrag dan € 50,-. Om de producten te kunnen blijven aanbieden... Dank voor je feedback! Vanwege de hoge verzendkosten zijn wij genoodzaakt een deel hiervan in rekening te brengen bij een lager orderbedrag dan € 50,-. Om de producten te kunnen blijven aanbieden moeten we natuurlijk ook winst maken. We zijn erg benieuwd wat volgens jou wel een acceptabel minimaal orderbedrag zou zijn voor gratis verzending. ^José

M

Altijd een feestje om te ontvangen

Lieve

Ultra snelle levering, gemakkelijk maar vvor mij niet noodzakelijk

Erwin

Persoonlijke levering, heel aangenaam