Francis

Apart from a little difficulty opening the account due to my address not having a street number all good so far after making first investment although surprised not to be required to download an... Apart from a little difficulty opening the account due to my address not having a street number all good so far after making first investment although surprised not to be required to download an offering document before making the investment.

Piet.Thomassen

Leuke club met mooie projecten, geen problemen gehad en heeft ook een ideaal tintje. Voelt goed dus.

Roy

Eenvoudig beleggen, goed rendement en steunt Derde Wereld

Marc

Duidelijke website ,betrouwbaar , maar nog te weinig transparant over vertraagde terugbetalingen.Hierdoor en door fallissementen meer kosten dan opbrengsten na een paar jaar gespreid investeren

Reactie Lendahand Nederland:

Beste, dank voor uw review. We proberen alle informatie die we hebben altijd direct te delen. Op https://www.lendahand.com/nl-NL/portfolio staat altijd de huidige status vermeld als het gaat om... Beste, dank voor uw review. We proberen alle informatie die we hebben altijd direct te delen. Op https://www.lendahand.com/nl-NL/portfolio staat altijd de huidige status vermeld als het gaat om achterstanden en faillissementen (tot nog 2%) en we sturen elke maand een update naar iedereen die op dat moment te maken heeft met een achterstand. We gaan zeker kijken hoe we dat verder kunnen verbeteren. hgr Peter

Maria

Prima, werkt vlot

Therezi

Zou ook andere bedragen willen investeren als alleen een veelvoud van 50. Zeker voor kleine investeerders.

Sjaak van der Steen

Duidelijke info en tot op heden goede ervaring

Carla Frankema

Goede duidelijke website, makkelijk investering te doen