Lendahand heeft een duidelijke website en een goede communicatie
V
Sinds mei 2020 zijn wij begonnen bij lend a hand. De website werkt prettig, het overzicht is helder. We hebben nog geen uitbetalingen gehad dus dat is nog even afwachten.
Steven Krol
Met name de investeringen via een lokale partner lopen goed.
Wilma
Het is voor mij niet duidelijk hoe het zit met de uitbetaling van FInancial Acces aangezien die niet meer op mijn overzicht staan, zijn afgevinkt, maar heb nog maar 50 euro ontvangen van de 450 die...Het is voor mij niet duidelijk hoe het zit met de uitbetaling van FInancial Acces aangezien die niet meer op mijn overzicht staan, zijn afgevinkt, maar heb nog maar 50 euro ontvangen van de 450 die ik uitgezet had. Krijg steeds mails dat ze gaan uitbetalen, maar zie er niets van.
Marleen Thijssen
Ik voel mij er heel goed bij om, met enig risico, geld uit te lenen aan bedrijven in landen, waar geld lenen niet zo gemakkelijk is. Bovendien zijn alle projecten (voor zover ik weet) fair trade en...Ik voel mij er heel goed bij om, met enig risico, geld uit te lenen aan bedrijven in landen, waar geld lenen niet zo gemakkelijk is. Bovendien zijn alle projecten (voor zover ik weet) fair trade en ook duurzaam van aard. Beide aspecten zijn voor mij belangrijk! En ook het feit dat het geld op de bank niks meer opbrengt.
riemke wisse
Mijn ervaringen zijn goed, ik wordt goed geïnformeerd en de projecten zijn interessant.