Daniel Corten

Eerste investering

Annabella

Very userfriendly and for a good cause

Trees van den Hoogen

Zeer positief transparant, goede doelen en leuke opbrengst. Win win situatie.

willem van weperen

Kiest doelgroepen goed uit, weet impact te generen

Bianca

Dankbaar dat het platform bestaat, zo kan ik op afstand iets betekenen.

Eric-Jan Kaal

Er gaan momenteel veel partners failliet of de betaling heeft achterstand. Dit mag ook wel wat duidelijker gecommuniceerd worden naar huidige/toekomstige investeerders. Ik blijf echter wel... Er gaan momenteel veel partners failliet of de betaling heeft achterstand. Dit mag ook wel wat duidelijker gecommuniceerd worden naar huidige/toekomstige investeerders. Ik blijf echter wel investeren omdat ik de doelstelling van het platform Een goede vind.

Reactie Lendahand Nederland:

Dank voor de review. Het is niet zo dat er momenteel veel partners failliet gaan. Gemiddeld zitten we sinds de oprichting van Lendahand in 2013 onder de 2%. Dat is niet toegenomen de afgelopen... Dank voor de review. Het is niet zo dat er momenteel veel partners failliet gaan. Gemiddeld zitten we sinds de oprichting van Lendahand in 2013 onder de 2%. Dat is niet toegenomen de afgelopen maanden. Wel zijn er meer vertragingen. Dat heeft oa te maken met COVID-19 (maar niet uitsluitend). Er worden elke maand updates verstuurd mbt een partner met achterstand (ook al is er geen nieuws). Op https://www.lendahand.com/nl-NL/portfolio worden de statistieken vermeld, maar wellicht kunnen we dat een prominentere plek geven. hgr Peter

Maarten Roose

Het verificatieproces met de foto was zeer omslachtig: ik wist niet of de ingediende foto van mij identiteitskaart goed genoeg was en moest een aantal keer proberen

Martine Kruider

Transparante site, geen torenhoge beloftes, gewoon zoals het is.

Gezond Inzicht

Duidelijk maar dan toch spannend om de eerste keer te doen

W Schouten

Mooie projecten en makkelijk investeren zonder massa's papierwerk

Reactie Lendahand Nederland:

Dank voor de review! Mocht u specifieke informatie missen op de site, dan horen wij het graag! hgr Peter