Anja

De planten werden netjes bij mij in Duitsland afgeleverd.Goed verpakt en ze zien er prachtig uit.
De tuin is nog niet klaar, maar ben er van overtuigd dat het straks prachtig gaat worden.

Erwin

Mooie kunstplanten en erg vriendelijk en behulpzaam.

Salmans

Snelle levering goed verpakt,mooie kwaliteit

Salmans

Mooie kwaliteit mooie kleuren ,snelle levering

wim CAMPS

Nadat wij de mot in onze buxussen hadden gekregen, dachten wij : dit nooit meer.
Op de websites is alles even mooi, maar wij dachten eerst zien en dan geloven en hebben er een dagje voor uit getrokken en zijn naar de showroom gegaan. Onvoorstelbaar wat wij hebben gezien. Onze buxus {4 bakken} staan nu 2 hete zomers en je ziet totaal geen verschil. Het was de moeite waard. Dit bedrijf maakt het waar wat ze beloven. Extra vanuit Belgie {Lanaken} er naar toe gereden. CHAPEAU!!!!!!!!!

Gemak dient de mens

Duidelijke website en snelle levering. Vergeleken met andere aanbieders, reële prijzen.

Crama

Snelle levering en goed ingepakt. Plant staat
mooi op mijn terras

Purmerend

Ik heb twee Japanse bamboe's van 120 cm aangeschaft. Ze waren goed verpakt in een stevige kartonnen verpakking.
Daarvoor had ik even contact gehad omdat niet alle info op de website stond. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en geïnformeerd.

Fabiola

Snel geleverd, mooie kwaliteit. Heel blij mee.

Ferry

Voor het eerst besteld bij uvkunstplanten, geen spijt. Mooie producten, precies zoals de beschreven op de website. Levering ook volgens afspraak