Lezen123

Klantvriendelijkheid / Customer service
Snelheid levering / Delivery time
Bestelgemak / easy ordering

rob steenbeek

Zeer snelle levering en prima leesbril voor een concurrerende prijs

robert van der laak

Matig

Hi Robert!
Bedankt voor je review.
Wat vervelend dat PostNL uw bril 2 dagen later dan de "beloofde" leverdatum heeft bezorgd.
Er staat ook niet echt een reden bij.. we...
Hi Robert!
Bedankt voor je review.
Er staat ook niet echt een reden bij.. we begrijpen dat een leesbril snel in huis moet zijn. Daarom kiezen we voor een groot deel van onze pakketten voor brievenbuspost. Helaas zijn we hierbij afhankelijk van de processen en medewerkers van PostNL.
Hopelijk bevalt de bril goed en mogen we het in de toekomst nogmaals proberen!
Ilja | Team lezen123.nl

Marco Geerlings

De brillen zijn erg kwetsbaar (zijn van hard plastic) één bril is al kapot dus u kunt zich voorstellen dat ik daarmee niet echt blij mee bent.

Goedemorgen Marco,
Wat vervelend dat 1 van de 2 bestelde brillen zo kort na aankoop stuk is gegaan!
Wij hebben u een mail gestuurd voor meer informatie en een oplossing.
Met...
Goedemorgen Marco,
Wij hebben u een mail gestuurd voor meer informatie en een oplossing.
Ilja | Team lezen123.nl

AJW

Geen telefonisch contact te krijgen

Goedemorgen AJW,
Hartelijk dank voor uw review! Wat vervelend dat u ons telefonisch niet kon bereiken.
Goedemorgen AJW,
Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 en staan u heel graag te woord!
Helaas heeft u bij uw bestelling geen telefoonnummer achter gelaten, dus terug bellen is helaas niet mogelijk. Zou u contact met ons op willen nemen? We beantwoorden graag uw vragen!
Ilja | Team Lezen123.nl

Inge Lemmens

Bestellen gaat makkelijk, snel en correct, de brillen die ik bestel zijn licht, maar ook snel stuk of krom bij aankomst