Nanne Kronenburg

Vriendelijk, snel en adequaat. Erg tevreden met Libero.

Jeroen Van den Hondel

Snel. Alles was zo geregeld.

Goed, zeer snel en vriendelijk contact.
Alle flauwekul is uit het proces gehaald, al zou de informatie per mail nog wat compacter kunnen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Top! Met de mails gaan we inderdaad aan de slag. Hoe duidelijker (en korter) hoe beter!

Vlot, duidelijk, weet waar je aan toe bent.

Sim Schot

Uitstekende begeleiding door zowel het backoffice als de aankoopmakelaar. Duidelijke informatie en behulpzaam bij vragen. Snelle reactie

Louise Eghuizen

In principe is het een fijne extra dienst om zeker te zijn van de juiste aankoop. Vooral het complete pakket wat wordt geboden gaf ons de doorslag om te kiezen voor een aankoop makelaar. In principe is het een fijne extra dienst om zeker te zijn van de juiste aankoop. Vooral het complete pakket wat wordt geboden gaf ons de doorslag om te kiezen voor een aankoop makelaar.
Echter miste wij het persoonlijke contact in die zin dat de mailtjes allemaal standaard zijn met aanpassing van naam en adres, maar sommige dingen mochten iets persoonlijker. Ook hadden we graag wat meer info vooraf willen bespreken over wat wij wilden qua onderhandeling. Verder prima en zeker goed aanvulling op eigen kennis!

Reactie liberoaankoop.nl:

We zijn blij om te horen dat jullie onze dienst als 'fijn' hebben ervaren. Na telefonisch contact hebben we een aantal aandachtspunten doorgekregen waar we mee aan de slag gaan zodat we toekomstige... We zijn blij om te horen dat jullie onze dienst als 'fijn' hebben ervaren. Na telefonisch contact hebben we een aantal aandachtspunten doorgekregen waar we mee aan de slag gaan zodat we toekomstige klanten nóg beter kunnen helpen.

Achteraf zeer onpersoonlijk. Alle communicatie ging per mail, soms hele lappen tekst met uitleg, meerdere keren per dag. Vaak zaaide dit alleen maar verwarring. Even bellen om opheldering (wij zijn... Achteraf zeer onpersoonlijk. Alle communicatie ging per mail, soms hele lappen tekst met uitleg, meerdere keren per dag. Vaak zaaide dit alleen maar verwarring. Even bellen om opheldering (wij zijn leken) werd niet op prijs gesteld, wel paar keer geprobeerd. Niet prettig. Ook de factuur is achteraf best hoog. Die vaste 665,00 euro bestaat uit een taxatierapport (doorgaans rond de 400-450 euro) en een meeloopkeuring. De meeloopkeuring is dus 250,00 euro! Dat is heel erg veel, aangezien het slechts een meeloopkeuring (van hooguit 100 euro) is en je geen bouwkundig rapport krijgt. Vaak is het ook beter om een uitgebreidere keuring te doen ivm bijv. NHG. Daar komen wij nu achter. Daar had Libero ons in moeten adviseren. Weten wij veel. Ook was de keuring een aanfluiting. De bouwkundige heeft erg veel niet gezien. Zo wisten wij dat een aantal ramen lek waren, en nu nadat we de sleutel hebben, blijkt dat ongeveer alle ramen lek zijn. Tijdens de keuring zijn de ramen wel degelijk ter sprake gekomen, met het verzoek er even goed naar te kijken, maar hij heeft ze dus niet of nauwelijks geïnspecteerd, blijkt nu. Dit was wel een onderhandelingspunt geweest! 4 ramen of 7 scheelt enorm. Ook heeft hij geen enkel raam of deur gecontroleerd op sluitingen of lamellen opgetrokken, gordijnen geopend e.d. Bij de keuring van ons 'oude' huis zagen we hoe een goede keuring in zijn werk gaat. Jammer hoor. Als we dit hadden geweten van tevoren waren we niet met Libero in zee gegaan. We zijn er ook van overtuigd dat willekeurige andere aankoopmakelaar net zoveel van de prijs had afgekregen. Heel veel moeite is er namelijk niet gedaan. En zeer onpersoonlijk. Even snel een akkoordje maken met de verkopende partij, geld voor flutkeuring in je zak steken en het geld is weer verdiend. Zo is het achteraf allemaal op ons over gekomen. We hebben lange tijd gewacht met een recensie, maar nu we de sleutel hebben en de factuur betaald is, doen we het toch, niet zo'n beste helaas.

Jeroen Ruseler

Zelf heb ik de service van Libero als zeer deskundig, maar erg onpersoonlijk ervaren. Juist bij keuze's rond het kopen van een huis is persoonlijk contact erg belangrijk. Vandaar dat ik het dan ook... Zelf heb ik de service van Libero als zeer deskundig, maar erg onpersoonlijk ervaren. Juist bij keuze's rond het kopen van een huis is persoonlijk contact erg belangrijk. Vandaar dat ik het dan ook niet aan iemand anders zou aanbevelen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Wat jammer dat je onze service als zo onpersoonlijk hebt ervaren. Ik heb je nog een aantal keren proberen te bellen om te informeren hoe we het volgens jou beter hadden kunnen doen, maar helaas kon... Wat jammer dat je onze service als zo onpersoonlijk hebt ervaren. Ik heb je nog een aantal keren proberen te bellen om te informeren hoe we het volgens jou beter hadden kunnen doen, maar helaas kon ik je niet bereiken. Telefonisch zijn we elke dag te bereiken om de persoonlijkheid toch wel te waarborgen.

Linda Visscher

Niet klantgericht, ongeïnteresseerd, traag en niet tactisch.
Niet klantgericht, ongeïnteresseerd, traag en niet tactisch.
We hebben Libero een zeer makkelijke deal laten doen: we waren de enige bieders en bereid de vraagprijs te betalen. Enige wat wij vroegen: zorg voor een voor beide partijen goede prijs. Maar we willen het huis tegen geen enkele prijs verliezen. Leek ons toch makkelijk. Pascal heeft direct informatie op tafel gelegd wat onze positie verzwakte. Vervolgens de doorlooptijden zo laten oplopen dat de verkopende partij zelf moest gaan najagen en uiteindelijk is afgehaakt. We hadden een gunfactor. Dankzij Libero was deze na een week volledig verdwenen. Ons droomhuis misgelopen terwijl dit bijna onmogelijk was. Ze waren niet geinteresseerd in ons verhaal en onze bodemprijs (die was er namelijk niet, dit hadden we wel degelijk gezegd). Niet onderzoeken en doorvragen naar de argumenten van de verkoper: gaan puur onderhandelen over prijs. Hiermee verlies je vertrouwen en in dit geval dus de gehele deal. Maar dat kan Libero natuurlijk weinig schelen. Zoveel is ons nu duidelijk. Gewoon op 10 paarden wedden, dan lukt er vast wel een keer één. Dit hadden wij zelf echt beter gekund.

Dirk van Buren

We zijn erg tevreden over Libero. Duidelijkheid en snelle respons op vragen. Communicatie via email was ook prettig. Dit gaf de mogelijkheid alle info terug te lezen indien nodig.