Stein van den Heuvel

We hebben de dienstverlening van Libero aankoop als zeer prettig ervaren. Libero (Pascal in ons geval) heeft ons op een prettige wijze ondersteund bij het kopen van onze eerste woning. Snel, helder... We hebben de dienstverlening van Libero aankoop als zeer prettig ervaren. Libero (Pascal in ons geval) heeft ons op een prettige wijze ondersteund bij het kopen van onze eerste woning. Snel, helder en accuraat.
Communicatie via e-mail en waar nodig telefonisch was prettig. Hierdoor weinig tijd kwijt aan 'face-to'face' afspraken en de mogelijkheid om alles in eigen tijd terug te lezen.
Zaterdags het huis bezichtigd en opdracht gegeven, dinsdag waren de onderhandelingen al rond. 1 week later koopakte getekend! We raden Libero aankoop zeker aan.

Reactie liberoaankoop.nl:

Wat een fijne positieve review en wat is het bij jullie snel gegaan. Heel veel woongeluk gewenst alvast!

Dennis van wechem

Prima geholpen bij de aankoop van onze woning. Alles werd heel helder gecommuniceerd en alle afspraken zijn prima nagekomen. Je wordt iedere dag op de hoogte gehouden over de gang van zaken en ook... Prima geholpen bij de aankoop van onze woning. Alles werd heel helder gecommuniceerd en alle afspraken zijn prima nagekomen. Je wordt iedere dag op de hoogte gehouden over de gang van zaken en ook voor vragen waren ze goed bereikbaar. Alles ging ook lekker snel en dat is in deze tijd toch wel weer belangrijk want de huizen zijn zo weg.

De aanpak van Libero zal vast werken in grote steden waar men de markt kent. Echter, wij wonen in een kleine stad waar de markt veel minder op slot zit en de waarde van een huis er nog toe doet.... De aanpak van Libero zal vast werken in grote steden waar men de markt kent. Echter, wij wonen in een kleine stad waar de markt veel minder op slot zit en de waarde van een huis er nog toe doet.

Tijdens de resultaatscan kwamen we er achter dat we behoefte hebben aan een makelaar die mee gaat met de bezichtiging en ons adviseert over de te volgen procedure en mogelijke biedingen in vergelijking tot de locale markt. Libero doet dit niet.

Wat ons betreft is het kwalijk dat we, ondanks onze ontevredenheid over de hulp en voorlichting, niet over kunnen stappen naar een makelaar die dat wel doet zonder in geval van aankoop aan Libero een courtage te betalen, terwijl we pas in de eerste fase (en gratis) waren.

Verder zijn we van mening dat Libero in de eerste fase niet de beloofde bodemprijs voor ons heeft achterhaald. Nadat ons bod was afgewezen, hebben we gevraagd wat dan wel een realistisch bod was en dat wist de makelaar ook niet maar hij "vermoedde" minstens de vraagprijs.

Libero aankoop heeft ons goed geholpen. Wij stelde vooral hun snelle en adequate manier van handelen zeer op prijs. Wij hebben veel aan de diensten van Libero aankoop gehad en zouden hun zeker... Libero aankoop heeft ons goed geholpen. Wij stelde vooral hun snelle en adequate manier van handelen zeer op prijs. Wij hebben veel aan de diensten van Libero aankoop gehad en zouden hun zeker aanbevelen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Leuk dat je ons aan gaat bevelen! Dat stellen we natuurlijk zeer op prijs. Voor jou in ieder geval veel woonplezier gewenst in je prachtige nieuwe woning.

Daniëlle Veldhuizen

Libero is altijd bereikbaar, overdag maar ook 's avonds. Je krijgt snel bericht terug, wat fijn is als je in een onzekere tijd zit tijdens de onderhandelingen over de verkoopprijs. Ook de uitleg en... Libero is altijd bereikbaar, overdag maar ook 's avonds. Je krijgt snel bericht terug, wat fijn is als je in een onzekere tijd zit tijdens de onderhandelingen over de verkoopprijs. Ook de uitleg en stappenplannen die we erbij kregen maakten het voor ons erg prettig en overzichtelijk om met deze hulp ons eerste huis te kunnen kopen. Hele fijne service dus!

Reactie liberoaankoop.nl:

Omdat we merken dat onze klanten het zo prettig vinden om ook 's avonds contact te hebben zijn we altijd bereikbaar. Zo kunnen we, net zoals bij Daniëlle, veel onzekerheid wegnemen. Het kopen van... Omdat we merken dat onze klanten het zo prettig vinden om ook 's avonds contact te hebben zijn we altijd bereikbaar. Zo kunnen we, net zoals bij Daniëlle, veel onzekerheid wegnemen. Het kopen van een woning wordt dan een stuk leuker.

Anna Doedens

Handig

van der Pluijm

Prima, beloof alleen niets wat je niet na (kan)komt. B.v. dagelijkse update was meer trekken van onze kant.

Andre van Soeren

Snel, deskundig en accuraat.

Zeer tevreden over snelle en accurate manier van communiceren. Libero neemt de belangrijkste werkzaamheden tijdens aankoopproces uit handen en voortgang wordt nauwkeurig online bijgehouden en waar... Zeer tevreden over snelle en accurate manier van communiceren. Libero neemt de belangrijkste werkzaamheden tijdens aankoopproces uit handen en voortgang wordt nauwkeurig online bijgehouden en waar nodig per email of telefoon gecommuniceerd. Ook goed bereikbaar bij vragen. Prijs / Kwaliteit verhouding zeer goed. Aanrader bij aankoop van een woning.

Reactie liberoaankoop.nl:

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je zo tevreden bent. We hebben je met erg veel plezier geholpen. Heel veel woongeluk gewenst alvast.

Joop Bremer

Snel, accuraat en efficient. Na telefonische opdracht duurde het 5 uur voor het door ons zeer gewenste apartement aangekocht was!

Reactie liberoaankoop.nl:

Dat ging wel heel snel ja! Snelheid is soms zo belangrijk om een woning te bemachtigen, we kunnen daarom vaak binnen een uur al voor je aan de slag!