Carolien van den Honert

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Zeer heldere en vooral snelle communicatie met de onderhandelaar. Duidelijk aangegeven waarom hij iets wel of juist niet deed. Ook nam hij de tijd voor de vragen die ik zelf had in het proces. Een... Zeer heldere en vooral snelle communicatie met de onderhandelaar. Duidelijk aangegeven waarom hij iets wel of juist niet deed. Ook nam hij de tijd voor de vragen die ik zelf had in het proces. Een aanrader om iemand te nemen voor wie het onderhandelen zijn dagelijkse werk is.

+ Resultaat lijkt goed, er is een mooi bedrag van de prijs afgegaan. + We worden goed op de hoogte gehouden, prettige manier van samenwerken en super dat we even op zondag mochten bellen
+ Resultaat lijkt goed, er is een mooi bedrag van de prijs afgegaan.
- Regelmatig erg veel tekst en informatie in de 'standaard' mails (vooral vanuit de backoffice). Er is niets mis met standaard mails, echter, niet alle informatie is even relevant (zie bijvoorbeeld het deel over de KIK bij de notaris keuze, 4 alineas text om 2 tientjes te besparen.) Naast de hoeveel tekst die volgens ons korter kan, zouden misschien wat flowcharts of grafische stappenplannetjes helpen bij het doorgronden van het proces.

Over het algemeen zijn we zeker tevreden over de dienstverlening en hebben we deze zelfs al aan anderen aanbevolen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Bedankt voor deze mooie review en je punt met feedback. Daardoor kunnen we onze diensten juist blijven verbeteren. Met de mails zijn we inmiddels aan de slag gegaan. Binnenkort is alle informatie te... Bedankt voor deze mooie review en je punt met feedback. Daardoor kunnen we onze diensten juist blijven verbeteren. Met de mails zijn we inmiddels aan de slag gegaan. Binnenkort is alle informatie te vinden in je eigen 'Mijn Libero Aankoop'-omgeving, je kunt dan zelf actief informatie raadplegen en ontvangt niet meer van de lange mails met informatie.

Prettig, persoonlijk, snel en professioneel. Niet alleen op de inhoud maar ook op de relatie.

Alles via de mail, snelle reacties, vriendelijke mensen en veel kennis.

Gerard Klijs

Snel en doeltreffend.

Omdat mijn partner en ik geen ervaring hadden met het kopen van een huis en erg onzeker werden van de overspannen markt in de stad waar wij iets wilden kopen, schakelden we Libero in. De mails van... Omdat mijn partner en ik geen ervaring hadden met het kopen van een huis en erg onzeker werden van de overspannen markt in de stad waar wij iets wilden kopen, schakelden we Libero in. De mails van Libero zijn duidelijk en informeel, wel een beetje een wirwar. Toch vonden wij het fijn om alles via de mails terug te kunnen lezen. Toen we eenmaal akkoord hadden gegeven dat Han voor ons ging onderhandelen ging het opeens razendsnel. Han heeft zelfs nog iets van de prijs kunnen afkrijgen, iets wat we nooit hadden gedacht! De backoffice is vriendelijk en goed bereikbaar en beantwoordden onze vragen in duidelijk taal. Ook vonden wij het stappenplan op je eigen klant-pagina erg duidelijk en handig.

Cees Michielse

Accuraat

Rene Tuijtelaars

Duidelijke omschrijving van de diensten, snel antwoord op vragen en deskundige benadering. Wel jammer dat we niet volledig inzage kregen in het onderhandelingsproces tussen de Onderhandelmakelaar en... Duidelijke omschrijving van de diensten, snel antwoord op vragen en deskundige benadering. Wel jammer dat we niet volledig inzage kregen in het onderhandelingsproces tussen de Onderhandelmakelaar en de verkopende partij.

Reactie liberoaankoop.nl:

Rene, fijn dat je zo tevreden bent. Wat betreft volledige inzage in het onderhandelingsproces; het onderhandelen met de verkopende makelaar gebeurt in vertrouwen, dat vertrouwen willen we niet... Rene, fijn dat je zo tevreden bent. Wat betreft volledige inzage in het onderhandelingsproces; het onderhandelen met de verkopende makelaar gebeurt in vertrouwen, dat vertrouwen willen we niet schaden. Dus vandaar dat je geen volledige inzage krijgt, uiteraard vertellen we je graag hoe het is verlopen.

Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over het gehele traject. Het is een goede investering geweest.