Alex Roode

De Onderhandelmakelaar is uiteindelijk op ons maximaal te betalen bedrag uitgekomen, maar heeft daarmee wel een mooi bedrag van de vraagprijs af kunnen halen.

Bij een vriend van ons...

Bij een vriend van ons hebben wij de Onderhandelmakelaar inmiddels al geïntroduceerd.

Reactie liberoaankoop.nl:

We doen er natuurlijk alles aan om een zo laag mogelijke prijs te realiseren, helaas lag dat in jullie geval niet lager dan het maximale bedrag dat jullie wilden betalen. Maar al met al was het een... We doen er natuurlijk alles aan om een zo laag mogelijke prijs te realiseren, helaas lag dat in jullie geval niet lager dan het maximale bedrag dat jullie wilden betalen. Maar al met al was het een mooie aankoop.
En natuurlijk erg leuk om te horen dat jullie ons ook al bij een vriend hebben geïntroduceerd, dat doet ons goed!

Aschraf Amri

Zeer uitgebreide hulp gekregen, veel informatie. Ik werd elke dag gemaild, ook als er geen nieuws was (dagelijkse updates). Alles is heel strak en snel geregeld.

Mijn makelaar is: Han...

Mijn makelaar is: Han Busio. Zeer goed en vriendelijk contact gehad. Zeer tevreden.

Arjan Pols

Goede en snelle manier van handelen. Altijd duidelijk op de hoogte via mail en de persoonlijke pagina. Duidelijke en heldere instructies wat je zelf moet regelen. Eerste contact gelegd in het... Goede en snelle manier van handelen. Altijd duidelijk op de hoogte via mail en de persoonlijke pagina. Duidelijke en heldere instructies wat je zelf moet regelen. Eerste contact gelegd in het weekend, ook dan gewoon bereikbaar.

Ariaan Blok

Als starter op de woningmarkt was alles rond de aankoop van een huis nieuw voor mij. De vriendelijke, overzichtelijke en efficiënte dienstverlening van de Onderhandelmakelaar was daarom bijzonder... Als starter op de woningmarkt was alles rond de aankoop van een huis nieuw voor mij. De vriendelijke, overzichtelijke en efficiënte dienstverlening van de Onderhandelmakelaar was daarom bijzonder waardevol. Dankzij de Onderhandelmakelaar is alles heel snel gegaan: binnen drie dagen was de laagste prijs bekend en een week later heb ik de koopakte kunnen tekenen. Daarvoor zijn ook de taxateur en bouwkundige al langsgeweest. Grote klasse. Die snelheid was ook belangrijk, want er waren meer geïnteresseerden.

Dank, Han Busio en het backofficeteam, voor jullie fantastische service!

Reactie liberoaankoop.nl:

Top Ariaan, erg leuk dat je ook de service van het backofficeteam zo hebt kunnen waarderen. Ik heb je dank ook naar hen uitgesproken!

Alex Fijnvandraat

Uitstekende service!
Snel en duidelijk contact.

We zijn over het geheel niet echt tevreden. Onze makelaar ging erg snel naar onze maximumprijs. Er zijn diverse biedingsronden geweest. Daarna heeft hij zonder onze toestemming te vragen, aan de... We zijn over het geheel niet echt tevreden. Onze makelaar ging erg snel naar onze maximumprijs. Er zijn diverse biedingsronden geweest. Daarna heeft hij zonder onze toestemming te vragen, aan de verkopende makelaar een mail gestuurd dat wij van de koop zouden afzien. Dit zonder ons eerst daarover te bevragen. Dat hij daarna als commentaar gaf ik heb er meer dan genoeg van, vonden wij zeer misplaatst. Uiteindelijk hebben we het huis wel gekocht.

Reactie liberoaankoop.nl:

Helaas was hier sprake van een verschil in verwachtingen en hebben we (te) snel gehandeld en een conclusie getrokken. Desondanks vinden we het erg jammer dat we door deze wrijving de aankoop van de... Helaas was hier sprake van een verschil in verwachtingen en hebben we (te) snel gehandeld en een conclusie getrokken. Desondanks vinden we het erg jammer dat we door deze wrijving de aankoop van de woning niet samen hebben kunnen vieren als een groot succes.
Ik wil jullie vanuit hier toch erg veel woonplezier wensen in jullie nieuwe woning.

Jan Geene

Open duidelijk en meedenkend op een positieve manier.
Er is altijd contact mogelijk ook in de avond en weekend. Werken snel

Christopher Geelen

Hebben de onderhandelmakelaar ingeschakeld, omdat we niet wisten hoe we de onderhandelingen in moesten schieten om de prijs te krijgen die we konden betalen.
Uiteindelijk is alles heel snel...
Uiteindelijk is alles heel snel gegaan. De Onderhandelmakelaar werkt veel met gestandaardiseerde mailtjes. Fijn vanwege de compleetheid, maar mist het persoonlijk contact. Ze zijn wel bereikbaar per telefoon voor vragen en staan ze open voor, dus dat is wel fijn. Zou een telefoontje bij bereiken bodemprijs en/of akkoord prijs/aankoop wel fijn vinden, om persoonlijk contact te houden.

Dat taxatie en keuring erbij geregeld wordt, is erg fijn en scheelt wat werk. Vooral fijn voor starters (zoals wij) omdat we nog niet zo bekend zijn met de procedures. Wel achteraf altijd de vraag of we het zelf ook hadden kunnen doen en zo geld besparen, maar daar kan je nooit antwoord op geven. Denk wel dat ik bij een volgende aankoop het eerst zelf ga proberen.

Kortom: goede service, zeer compleet. Iets persoonlijkere touch mag. Vooral interessant voor starters vanwege de begeleiding rondom het aankoopproces.

Reactie liberoaankoop.nl:

Fijn dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen en dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening. Ook zijn we erg blij met de punten ter verbetering die je noemt, we gaan er alles aan doen om... Fijn dat we jullie zo goed hebben kunnen helpen en dat jullie tevreden zijn over onze dienstverlening. Ook zijn we erg blij met de punten ter verbetering die je noemt, we gaan er alles aan doen om voortaan een persoonlijke touch toe te voegen.

Een beetje onpersoonlijk maar verder prima.

Daan Naus

Perfect geholpen door de onderhandelmakelaar.

Reactie liberoaankoop.nl:

Dat is fijn om te horen Daan! Jij ook bedankt voor de prettige samenwerking en veel woongeluk in je nieuwe woning!