Y.A. Boertjes te Kiefte

Zorgvuldig, Zeer correct en to the point.
Veel kennis van zaken.

De dienstverlening van de Onderhandelmakelaar is erg nuttig en was voor ons van grote waarde. Zeker omdat een huis kopen iets is wat wij niet vaak doen. Ik vind de communicatie echter matig: De dienstverlening van de Onderhandelmakelaar is erg nuttig en was voor ons van grote waarde. Zeker omdat een huis kopen iets is wat wij niet vaak doen. Ik vind de communicatie echter matig:
1. op de eerste dag hebben wij 6 mails ontvangen met ontzettend lange teksten en veel dubbele informatie
2. er werd beloofd dat wij in enkele uren zouden worden gebeld door de makelaar, maar de volgende dag bleek dat er al contact was gelegd met de verkopende makelaar
3. Toen het eindbod op tafel lag kregen we een mail dat wij akkoord waren gegaan met dit bod. We hadden echter nog helemaal geen contact hierover gehad. Toen ik zij dat wij nog geen akkoord hadden gegeven, kregen we gelijk een mail dat de koop niet geannuleerd zou worden. Dit gaf ons een onprettig gevoel.

Reactie liberoaankoop.nl:

Bedankt voor je nuttige feedback. Uiteraard pakken we deze punten intern op, de mails worden binnenkort grondig gecheckt op dubbele informatie en aangepast. Het telefonisch contact is door de drukte... Bedankt voor je nuttige feedback. Uiteraard pakken we deze punten intern op, de mails worden binnenkort grondig gecheckt op dubbele informatie en aangepast. Het telefonisch contact is door de drukte van de Open Huizen Dag helaas niet zo snel geweest als in eerste instantie door ons gecommuniceerd. Communicatie daarover zullen we ook verbeteren.
Wat betreft het eindbod, we proberen zo snel mogelijk een deal rond te krijgen om te voorkomen dat er een andere partij met de woning vandoor gaat. Soms geven we dan al akkoord op een bod zonder dat jij expliciet akkoord hebt gegeven. Dat akkoord geven we alléén als jij ons hebt aangegeven dat het eindbod binnen je grenzen ligt. Uiteraard kun je dan altijd nog van de koop af zien. We willen te allen tijde voorkomen dat een woning aan een ander wordt verkocht terwijl jij graag aan had willen kopen!

Yorick Heukers

Goede en persoonlijke service. Ik ben van iedere stap van het aankoopproces nauwkeurig via de mail op de hoogte gehouden. Erg overzichtelijk eigen account waarin alles voor mij als koper te volgen... Goede en persoonlijke service. Ik ben van iedere stap van het aankoopproces nauwkeurig via de mail op de hoogte gehouden. Erg overzichtelijk eigen account waarin alles voor mij als koper te volgen was. Prima afwikkeling van alle zaken en zeker aan te raden aan vrienden en kennissen.

Reactie liberoaankoop.nl:

Wat een mooie review Yorick! We zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen en leuk om te horen dat je ons aan zou raden bij vrienden en kennissen.

Herman. Hommen

Super!! Top!!
Iemand die doet wat hij zegt.

Goed en snel geregeld, ik was altijd op de hoogte van stand van zaken

Snelle, uitgebreide begeleiding binnen het aankoopproces.

Elsa Pruis

Vakkundig, snel, resultaatgericht en toch persoonlijk.

Reactie liberoaankoop.nl:

Dat is precies waar wij voor staan. Fijn dat je onze dienstverlening ook zo hebt ervaren

Jessica Petter

Fijn dat iemand met verstand van zaken over het aankopen van een huis de onderhandelingen en juridische aspecten overneemt. Snelle acties en duidelijk wat er wanneer moet gebeuren.

Erik Mittring

Er wordt precies gedaan wat op de site wordt beloofd. Han hield mij goed op de hoogte van elke stap en dat werd zeer gewaardeerd.

Hoewel ik begrijp dat sommige mensen meer uitleg nodig...

Hoewel ik begrijp dat sommige mensen meer uitleg nodig hebben dan anderen en je in zo iets belangrijks beter té uitgebreid kunt zijn in je uitleg, vond ik met name de automatische e-mails en die door het backoffice werden verstuurd te langdradig. In een tijd waarin we proberen ons leven samen te vatten in 140 karakters op social media is een zogenaamde wall-of-text niet meer van deze tijd. Temeer omdat de berichten van Han zelf heerlijk kort en "to the point" zijn!

Een suggestie van mijn zijde is dan ook om aan het einde van elk lang bericht, in één zin, een korte samenvatting te plaatsen en eventuele acties welke van mij verwacht worden, puntsgewijs op te noemen.

Al met al uitstekende service!

Snel, efficient, duidelijk, zeer vriendelijk en makkelijk bereikbaar per mail en telefoon. Mocht het ooit weer nodig zijn, zouden we zo weer gebruik maken van jullie dienst!