Myrthe Romeijn

Ik vond het zelf prettig om gebruik te maken van de onderhandelaar. Dit was de koop van onze eerste woning en daardoor hadden we weinig ervaring, dan is het fijn dat iemand met je meekijkt/denkt en... Ik vond het zelf prettig om gebruik te maken van de onderhandelaar. Dit was de koop van onze eerste woning en daardoor hadden we weinig ervaring, dan is het fijn dat iemand met je meekijkt/denkt en aan wie je vragen kan stellen. Het contact met de onderhandelmakelaar is duidelijk en alles wordt snel voor je geregeld en in gang gezet. Toch nog wat van de prijs af gekregen terwijl de prijs van het huis al scherp was. Het enige verbeterpunt voor mij persoonlijk, zou iets meer persoonlijke aandacht zijn door bijv het intakegesprek iets langer te laten zijn. Ik vond het nu wel erg kortaf.

Gillian Saunders-Smits

Wij zijn bij toeval op de onderhandelmakelaar gestuit. Ik heb toen het online seminar gevolgd en ben daarna huizen gaan bekijken. Het viel me inderdaad op dat het voor makelaars moeilijk is om... Wij zijn bij toeval op de onderhandelmakelaar gestuit. Ik heb toen het online seminar gevolgd en ben daarna huizen gaan bekijken. Het viel me inderdaad op dat het voor makelaars moeilijk is om verkoop en aankoop te scheiden. Vaak hebben ze zelf in dezelfde buurt ook nog een soortgelijk huis te koop staan en dat geeft onbedoeld toch (de schijn van) een dubbel belang in het onderhandelingsproces.
Het aankoopproces zelf was duidelijk en goed gestructureerd. Respons van Han was snel en toe de point en af en toe met gepaste humor. Het duurde wat langer dan we gehoopt hadden maar dat lag aan de response aan de verkopende kant. Als onervaren eerste kopers van een 2ehands huis, die wel zelf goed konden inschatten wat de staat van de woning was, was dit voor ons een uitkomst.
Ook na de koop werd er voortvarend doorgezet met de keuring en de taxatie waardoor we snel konden tekenen en al onze vragen werden snel en naar tevredenheid beantwoord.
Een aanrader voor mensen die veel zelf kunnen doen maar de onderhandelingen graag aan de expert overlaten!

Na de aanvraag van een resultaatscan kreeg ik al snel een reactie per mail en telefoon.

Bodemprijs was al redelijk snel bekend. Op zich een nette prijs, maar ik had nog iets lager gehoopt!

Kleine tegenvaller van het tarief is dat er nog 21% btw bij komt. Het staat wel op de site vermeld, maar het zou fijner zijn om dit meteen in het gepresenteerde tarief te verwerken.

Verbeterpunt:
Het zou handig zijn als er een iets uitgebreider stappenplan komt met daarbij ook je rechten/verplichtingen na elke stap (bijvoorbeeld na het accepteren van de bodemprijs). Ondanks de vele informatie op het internet is het voor de aankoop van een eerste huis nog best een puzzel.

Al met al geen spijt met mijn keuze voor de Onderhandelmakelaar.

'Bodemprijs' is nog niet ingevuld in het 'backend systeem', maar de koopprijs wel.

De e-mail van Han Busio had veel nuttige informatie, echter was het lastig te lezen omdat er geen enters, witregels/alinea's in stonden.

Verder heeft Han goed advies kunnen geven, en ons goed geholpen. Er kon helaas niet veel van de vraagprijs van de woning af, maar daar kon Han waarschijnlijk ook weinig aan doen.

Voor de rest is alles tot dusver goed en soepel verlopen! Bedankt.

Reactie liberoaankoop.nl:

Als de koop van de woning door gaat zijn de bodemprijs en de koopprijs het zelfde. Dat is hier dus het geval. Toch gaan we hier intern wat aanpassingen in doorvoeren om verwarring in de toekomst te... Als de koop van de woning door gaat zijn de bodemprijs en de koopprijs het zelfde. Dat is hier dus het geval. Toch gaan we hier intern wat aanpassingen in doorvoeren om verwarring in de toekomst te voorkomen. Datzelfde geldt ook voor de mails van Han uit.
Verder is het natuurlijk goed om te horen dat je onze dienstverlening zo positief hebt ervaren.

Lun Liu

De onderhandelmakelaar heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik kreeg binnen een week al een extreem goede bodemprijs waar ik zeer tevreden over was. Verder in het... De onderhandelmakelaar heeft mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Ik kreeg binnen een week al een extreem goede bodemprijs waar ik zeer tevreden over was. Verder in het traject hebben ze mij geholpen met de koopakte en andere zaken die nodig waren voor de overdracht zoals de bouwkundige inspectie en taxatie. Dit allemaal voor een duidelijke vaste totaalprijs zonder addertjes. Zeker aan te raden!

Heel goed - uiterst informatief - zakelijk, snel en ook zeer effectief. Resultaat telt...?

....echter ons inziens wel ook erg abstract/onpersoonlijk.

10 min....

....echter ons inziens wel ook erg abstract/onpersoonlijk.

10 min. persoonlijk contact was wel minimum geweest bij zo'n belangrijke levensbeslissing.
Per saldo blijft conclusie; zeer tevreden over resultaat.

David Drijkoningen

Fijn informeel contact. Regelmatige updates gedurende het hele proces. Altijd bereikbaar voor vragen, ook 's avonds.
Last but not least, een goed onderhandelresultaat!

Jan Smulders

Laagdrempelig - goed georganiseerd - het hele systeem loopt als een trein, transparant,
vakkundige medewerkers, vriendelijk en geduldig, altijd bereikbaar, geweldige ondersteuning. Leuk ook die webinar ! Dank allemaal voor alle hulp.

Reactie liberoaankoop.nl:

Tjonge, Jan en Gerry. Dat is wat je noemt een vijfsterrenbeoordeling. Dank je!!

Vriendelijke, complete en snelle dienstverlening. Al mijn vragen werden snel beantwoord en er werd veel regelwerk uit handen genomen. Het proces gaat wel snel; het zou voor een starter fijn zijn om... Vriendelijke, complete en snelle dienstverlening. Al mijn vragen werden snel beantwoord en er werd veel regelwerk uit handen genomen. Het proces gaat wel snel; het zou voor een starter fijn zijn om van tevoren een tijdlijn te hebben van alle stappen uit het proces.

S. Broersma

- Snel, vrijdag hebben we de onderhandelmakelaar ingeschakeld en maandag was er al akkoord over de prijs.
- Vriendelijke medewerkers
- Goede en snelle communicatie
- Duidelijk...
- Vriendelijke medewerkers
- Goede en snelle communicatie
- Duidelijk overzicht van de voortgang van het traject.