Als beginnende kopers toch wat twijfel gehad om een aankoop makelaar te nemen waar je geen fysiek contact mee hebt. Toch de keuze gemaakt en geen spijt van gehad. Fijn en snel contact en een goede... Als beginnende kopers toch wat twijfel gehad om een aankoop makelaar te nemen waar je geen fysiek contact mee hebt. Toch de keuze gemaakt en geen spijt van gehad. Fijn en snel contact en een goede prijs met de keuring en de taxatie inbegrepen.
Enige wat wij verder kunnen bedenken als minpunt dat je bij de onderhandeling niet het gevoel hebt er echt bij betrokken te worden en achteraf alle conversaties ziet. Ook voelt het alsof de druk hoger is en je sneller moet beslissen. Dit is puur een gevoel. Uiteindelijk hebben we nu wel ons mooie huisje binnen gehengeld!

M.M. Doorenbosch

Prima service, fijn om ook 's avonds te kunnen overleggen. Aankoop met goed resultaat verlopen. Jammer dat de vergoedingen niet inclusief BTW wordt vermeld. Dit is een dienst die voornamelijk door... Prima service, fijn om ook 's avonds te kunnen overleggen. Aankoop met goed resultaat verlopen. Jammer dat de vergoedingen niet inclusief BTW wordt vermeld. Dit is een dienst die voornamelijk door particulieren wordt gebruikt. Als je dan transparantie nastreeft, vermeldt dan ook de bedragen die uiteindelijk onderaan de factuur komen te staan.

Reactie liberoaankoop.nl:

Bedankt voor deze feedback en het punt ter verbetering. Om vergelijking tussen makelaarstarieven makkelijk te maken hebben we ervoor gekozen om tarieven excl. btw te vermelden. Maar omdat we... Bedankt voor deze feedback en het punt ter verbetering. Om vergelijking tussen makelaarstarieven makkelijk te maken hebben we ervoor gekozen om tarieven excl. btw te vermelden. Maar omdat we transparantie erg belangrijk vinden nemen we het zeker in overweging om tarieven ook incl. btw te vermelden.

Ronald Bijlsma

Op zich een fijne dienst alhoewel wij de communicatie vanuit de makelaar erg weinig vonden. In het eerste
mailtje was er alleen het eerste contact gelegd met de verkopende partij. 3 dagen later kreeg ik ineens een mail dat ze akkoord waren met de prijs. Wij wisten dus die 3 dagen niet dat hij in onderhandeling was. Wij waren nog steeds in de veronderstelling dat de verkopende partij nog niet eens gereageerd had. Bij het kopen van ons eerste huis voelde dit een beetje als een verrassing. Maar eindgoed al goed.

Het heeft ons uiteindelijk 10K minder dan de vraagprijs gekost dus wij zijn er erg blij mee.

Reactie liberoaankoop.nl:

Allereerst goed om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor.
We vinden het wel jammer dat jullie vonden dat Han zo weinig met jullie heeft gecommuniceerd, hij heeft jullie immers netjes iedere dag op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Thijs Oude Steenhof

Prima, met name het webinar was erg zinvol!

Maarten Zandveld

Snel, effectief, vriendelijk

Jonathan Erbrink

De Onderhandelmakelaar heeft ons exact geboden wat wij nodig hadden. Eerst hebben wij de gratis webinar gevolgd. Hier kregen wij al enkele zeer bruikbare tips. Tevens waren wij er direct van... De Onderhandelmakelaar heeft ons exact geboden wat wij nodig hadden. Eerst hebben wij de gratis webinar gevolgd. Hier kregen wij al enkele zeer bruikbare tips. Tevens waren wij er direct van overtuigd dat het slim zou zijn om hen in te schakelen op het moment dat wij een geschikte woning zouden vinden. Achteraf is dat een goede zet geweest! Er is een goede prijs onderhandeld, taxatie en bouwkundige meeloopkeurig werden voorspoedig in gang gezet en de voorlopige koopakte werd zeer snel gecontroleerd. Verder zijn ze eigenlijk altijd bereikbaar. Ook in de avonden en het weekend. De reactiesnelheid is zeer goed.

Reactie liberoaankoop.nl:

Top! Van zo'n review worden wij erg blij. Jullie ook bedankt voor de prettige samenwerking.

marcel van der kraan

Super duidelijk en er wordt lekker doorgewerkt!!! en je wordt goed op de hoogte gehouden over alles.

Adequaat en verzorgd en to the point , het resultaat spreekt vanzelf.

Snelle reactie, per mail wat erg fijn is zodat je alles op je gemak nog een keer terug kunt lezen. Wij ervaren de aankoopmakelaar als zeer fijn. Voor ons is er een top prijs uitgekomen en we zijn... Snelle reactie, per mail wat erg fijn is zodat je alles op je gemak nog een keer terug kunt lezen. Wij ervaren de aankoopmakelaar als zeer fijn. Voor ons is er een top prijs uitgekomen en we zijn van a tot z van alles duidelijk op de hoogte gehouden.

Snel en duidelijke informatie voorziening. Prettig overzicht online.Heb het gevoel dat het proces efficiënt verloopt en dat alle informatie aanwezig is zodat er geen verrassingen komen. Het... Snel en duidelijke informatie voorziening. Prettig overzicht online.Heb het gevoel dat het proces efficiënt verloopt en dat alle informatie aanwezig is zodat er geen verrassingen komen. Het biedingsproces is in goede handen.
Verbeter punt: niet helemaal duidelijk wat de communicatie is met de verkoopmakelaar, wat er is besproken en aan wie wij welke vragen moesten stellen (op welk moment).