Ik ben uiterst tevreden met de door Lichtcentrum Hengelo geboden oplossing om oude spots te vervangen door nieuwe led-spots. Er werden rvs-ringen bij geleverd waarmee de oude (te) grote opening van... Ik ben uiterst tevreden met de door Lichtcentrum Hengelo geboden oplossing om oude spots te vervangen door nieuwe led-spots. Er werden rvs-ringen bij geleverd waarmee de oude (te) grote opening van de oude spots keurig kon worden afgedekt. Het eindresultaat is mooier dan ooit tevoren! SUPER oplossing.

Theo Kuyk

Ja , behalve de aansluitstukken van de LUNA spanningsrails. Waarom is de maat van de afdekkap niet gelijk aan de maat van de cetraaldoos?

Snelle en nette levering

Snelle levering, goed verpakt

Wim Boomsma

Komt afspraken na. Correcte levering.

Ruud Wever

Ja maar ik blijf mail krijgen met de vraag om review te geven. Ondertussen voor de 3e keer ben ik tevreden.

AliReza

Op site werd aangegeven op voorraad!! Ik heb ze na 14dgn nog steeds niet! Wel direct het bedrag afgeschreven.

Reactie Lichtcentrum Hengelo:

Goedemiddag,
Wat vervelend dat u de lampen nog niet heeft ontvangen.
Ik zie dat de lamp inderdaad op voorraad staat maar dit zijn er helaas maar 2, ik zie u dat u er 3 nodig heeft.
Mijn...
Goedemiddag,
Wat vervelend dat u de lampen nog niet heeft ontvangen.
Mijn collega heeft u wel een mail gestuurd dat er een week overheen kan gaan i.v.m. levertijd.
Heb net contact gehad met de leverancier en de spots zijn onderweg naar ons, we sturen ze dan ook gelijk naar u af.
Onze excuses dat het langer duurt dan zou moeten.
Klantenservice Hengelo.

Gijs Zegers

Blij mee, goede communicatie, ook als er vertraging optreedt.

Mirjam Gabriels

Ik ben zeer tevreden over lichtencentrum Hengelo,zeer vriendelijk ,ik had een lamp besteld plus kap had hem voor zaterdag nodig ivm verjaardag ,de voet was wel op voorraad maar de kap moest nog... Ik ben zeer tevreden over lichtencentrum Hengelo,zeer vriendelijk ,ik had een lamp besteld plus kap had hem voor zaterdag nodig ivm verjaardag ,de voet was wel op voorraad maar de kap moest nog gemaakt worden normaal duurt dit een week ik had hem met twee dagen in huis top lichtencentrum Hengelo

Ja zijn tevreden zag er mooi uit en vlugge bezorging