E. Brummelkamp

Ik ben heel tevreden met de lampen die ik heb gekocht, spotjes met een pasring. Het is mooier dan ik had verwacht.

Ik woon niet in de buurt van Hengelo en was afhankelijk van het...

Ik woon niet in de buurt van Hengelo en was afhankelijk van het advies. Dat was heel goed en deskundig, ook nadat ik de internet bestelling had gedaan werd ik gebeld dat ik iets vergeten was en dat er misschien een ander product was dat beter pastte bij de zwarte lampjes die ik had gekocht. Snelle levering. Ik zou er zo weer mijn lampen bestellen.

Ferry van Eeuwen

Het product zal ik even buiten beschouwing. Je bestelt dan op 16 juni iets en dat komt dan pas op 2 juli binnen, zonder excuses. Alleen tussendoor een bericht je dat het allemaal iets vertraagd was.... Het product zal ik even buiten beschouwing. Je bestelt dan op 16 juni iets en dat komt dan pas op 2 juli binnen, zonder excuses. Alleen tussendoor een bericht je dat het allemaal iets vertraagd was. Zendingen uit China gaan sneller. Het lampje was ook nog een kado maar die datum was dus al lang verstreken. Dan komt er vandaag een verzoek voor een beoordeling en een paar uur later een herinnering eraan. Van de klant wordt meer snelheid verwacht dan dat jullie tentoongespreid hebben. Uiterst onproffesioneel allemaal. Het moge duidelijk zijn, dit was eens maar nooit weer.

Reactie Lichtcentrum Hengelo:

Goedemiddag Ferry,
Wat vervelend dat u het zo slecht ervaren heeft.
Goedemiddag Ferry,
Wat vervelend dat u het zo slecht ervaren heeft.
Ik zie dat mijn collega u wel een bericht heeft gestuurd dat hier meerdere dagen overheen gaan i.v.m. dat het product niet voorradig is.
Ook geeft de site dit aan voordat u het besteld.
Wel hadden we u moeten informeren dat het langer zou duren dan verwacht.
Onze excuses hier voor.
U mag de lamp uiteraard nog retour sturen als het inmiddels overbodig is.
Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en nogmaals excuses voor het ongemak.
Klantenservice Lichtcentrum Hengelo

Marco Van Ekeren

Matig.

Reactie Lichtcentrum Hengelo:

Goedemiddag Marco,
Zou u precies uit kunnen leggen wat u niet goed vond aan de levering etc.?
We helpen klanten namelijk graag verder als er klachten zijn!
Zo kunnen we het netjes...
Goedemiddag Marco,
Zou u precies uit kunnen leggen wat u niet goed vond aan de levering etc.?
We helpen klanten namelijk graag verder als er klachten zijn!
Zo kunnen we het netjes oplossen en afhandelen.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Anne Homrighausen

Vantevoren gebeld om af te stemmen of het adres klopte en daarna de buitenlampen heel snel geleverd

Max Lagemann

Zeer tevreden! Had chroom kleurige inbouwspotjes besteld waarbij de winkel mij had opgebeld of ik zeker wist dat ik chroom kleurig wilde in plaats van RVS aangezien mensen soms een vergissing in... Zeer tevreden! Had chroom kleurige inbouwspotjes besteld waarbij de winkel mij had opgebeld of ik zeker wist dat ik chroom kleurig wilde in plaats van RVS aangezien mensen soms een vergissing in deze kleuren maken. Super netjes. Ook producten waren snel geleverd en netjes ingepakt.

De bestelde artikelen waren niet allemaal voorradig. Werd netjes gebeld en kreeg de toezegging dat een week later de rest geleverd zou worden. Perfect nagekomen. Top.

We zijn heel erg tevreden over de aankoop van onze lampen. De snelle levering was erg prettig.

Ik heb al zo´n lamp maar ik heb 2 lichtpunten in mijn nieuwe huis en kon hem nergens meer krijgen. Eindelijk gevonden hij wordt deze week opgehangen. 2 verschillende lampen is natuurlijk geen... Ik heb al zo´n lamp maar ik heb 2 lichtpunten in mijn nieuwe huis en kon hem nergens meer krijgen. Eindelijk gevonden hij wordt deze week opgehangen. 2 verschillende lampen is natuurlijk geen gezicht. Dus ja ik ben blij.

Snelle levering, goede producten. Top!

Ja, maar vooral over de snelle service