J. Van Straten

Zeer tevreden

Goed meegedacht en extra service geboden.

Zeer tevreden

jan

Ik had een inbouwspotje gezien op jullie site wat betreft afmeting goed in mijn richting kwam,voor de zekerheid even lichtcentrum gevraagd of deze spot buiten kan,antwoord was ja geen enkel... Ik had een inbouwspotje gezien op jullie site wat betreft afmeting goed in mijn richting kwam,voor de zekerheid even lichtcentrum gevraagd of deze spot buiten kan,antwoord was ja geen enkel probleem,lamp aangesloten en toen ik 's avonds de papieren nog eens doornam las ik dat de spot niet geschikt is voor buiten.dus werd door een van jullie medewerk(st)ers verkeerde info verstrekt

Goedemiddag Jan,
Waarschijnlijk heeft mijn collega u op dat moment gevraagd of deze onder een overkapping/afdak zou komen.
In dit geval hoeft de spot niet per se waterdicht te zijn omdat...
Goedemiddag Jan,
In dit geval hoeft de spot niet per se waterdicht te zijn omdat hier geen regen op/bij komt.
U kunt deze spot dus prima gebruiken onder uw overkapping/afdak.
Mocht u toch liever een waterdichte spot willen kan dit uiteraard altijd.
Dan ruilen wij hem kosteloos voor u om.

jan

Neen

Goedemiddag,
Zou u willen aangeven waarom u niet tevreden bent?
Zo kunnen wij het probleem oplossen en u een goed product leveren.
Alvast bedankt voor uw reactie.
Met vriendelijke...
Goedemiddag,
Zou u willen aangeven waarom u niet tevreden bent?
Zo kunnen wij het probleem oplossen en u een goed product leveren.
Alvast bedankt voor uw reactie.

Martherus

Product ok maar dag te laat geleverd zonder bericht hierover. Slordig dus

Goedemiddag,
GLS had een systeemfout waardoor de pakketten die dag in het depot bleven liggen.
Goedemiddag,
Ze hebben hiervoor iedereen een e-mail gestuurd met de informatie wanneer en hoe laat het pakket bij de klant bezorgd zou worden.
Wij zijn er dan ook van uit gegaan dat GLS dit netjes af zou handelen.
Ik hoop dat u het pakket inmiddels heeft ontvangen en u veel plezier heeft van de verlichting.
Nog een fijn weekend.

B.J. VAN EIJK

Snelle levering en duidelijke communicatie. Niets dan lof.
Snelle levering en duidelijke communicatie. Niets dan lof.
Product (halogeen trafo) voldoet prima voor het doel. Kan er daarnaast ook nog veel mee experimenteren om zo'n halogeen trafo voor andere doelen in te zetten. Leverde me veel nieuwe kennis/ervaring op.

Danny

Heel tevreden.
Vlotte afhandeling van de bestelling.