Greta Snebbout

Super, precies wat ik verwachtte . Mooi.

Mooie lijst en super snel geleverd.

Olga van der Niet

Op zich goede afhandeling. Eigen opgegeven maat klopt precies, maar voor mij niet duidelijk hoeveel van de foto wegvalt door de lijst. De technische tekening kan ik niet goed interpreteren. Dus nu... Op zich goede afhandeling. Eigen opgegeven maat klopt precies, maar voor mij niet duidelijk hoeveel van de foto wegvalt door de lijst. De technische tekening kan ik niet goed interpreteren. Dus nu moet ik een nieuwe lijst bestellen.

Nette lijst.

Kirsten

Betrouwbaar, goede kwaliteit van de lijsten. Ik had per ongeluk de verkeerde maat van de lijst doorgegeven en dus ook ontvangen. Retour sturen was geen probleem, het geld was binnen afzienbare tijd... Betrouwbaar, goede kwaliteit van de lijsten. Ik had per ongeluk de verkeerde maat van de lijst doorgegeven en dus ook ontvangen. Retour sturen was geen probleem, het geld was binnen afzienbare tijd terug gestort. Daarna de juiste maat besteld en die hangt nu mooi om het schilderij aan de wand te prijken. Handige instructievideo's op de site voor de bevestiging van de lijst.

Betrouwbaar, goede kwaliteit

G Faber

Mooi en snel

Snelheid, goed verpakt

Piet Veraa

snel en correct

Jennifer Goedhoop

Mooie lijst voor een scherpe prijs !!

Scherpe prijzen en fijne begeleiding tijdens bestelproces

Jos van Beek

Mooie lijsten, veel keuze, goede service.

persoonlijke service

Jacqueline C.

Mooie houten fotolijstjes besteld. Goed contact en afgehandelde bestelling ondanks problemen door (niet) levering van PostNL.
Er was uiteindelijk een probleem met de lijstjes, maar ook dit...
Er was uiteindelijk een probleem met de lijstjes, maar ook dit werd keurig, professioneel, snel en zeer (klant)vriendelijk opgelost! Ik beveel het bedrijf zeker aan!

Ook als er problemen zijn, zijn ze bereikbaar en lossen ze dit zeer snel, vakkundig en (klant)vriendelijk op!

Jacqueline de Graaf

Prima snel geleverd en past precies gewoon top

Het is zoals ik het besteld heb

Jeannette De Wilde

Zeer goed