Th De Lange

Prima en verzorgd

Snel

Lisette

Voldoende keuze en goede service

Alles goed verpakt

Roelien Plijter-Hartlief

Goed geholpen,mooie kwaliteit lijst

Persoonlijk contact

Anonymuis

Goede service en producten

Kwaliteit producten en snelle levering

Huis van Ontwikkeling ; Maarten Pieter van der Vlugt

Betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Goed materiaal, mooi afgewerkt. Ruime keuze

cynthia van vugt

Heel positief

Goede kwaliteit,snelle levering

Rineke

Schitterend fotolijst besteld en ontvangen!

Stevig verpakt

John Veldhuis

Helaas is ons vast adres waar we onze lijsten kochten gestopt. Alleen nog verf en kwasten. Bij een plaatselijke lijstenmakerij geïnformeerd of hij dezelfde lijsten ook kon leveren. Dat kon, maar we... Helaas is ons vast adres waar we onze lijsten kochten gestopt. Alleen nog verf en kwasten. Bij een plaatselijke lijstenmakerij geïnformeerd of hij dezelfde lijsten ook kon leveren. Dat kon, maar we sloegen achterover van de prijs. Zonder ophangmiddel wel bijna 2 keer zo duur als we eerst betaalden. We zijn toen maar eens op internet gaan zoeken. Het was erg fijn om te zien dat bij jullie dezelfde lijst (het nummer klopte) ook kan worden besteld. Even nog gebeld voor informatie over de ruimte tussen/rondom het doek en de rand van de baklijst; heel fijn en deskundig geholpen. Na bestelling (3 stuks, en dus gratis verzending) keurig een bevestiging en bericht van vermoedelijke levering. Ook daadwerkelijk keurig, snel en goed verpakt ontvangen. Na uitpakken bleek alles perfect te zijn en ook een voor ons onbekende ophanging bijgevoegd. Zelfs met 4 schroefjes voor het bevestigen van paneel in de baklijst. We zijn erg tevreden over het geheel, prijs, snelheid en kwaliteit. Wij hebben jullie aanbevolen voor onze schilderclub.

duidelijke website, en snel en goed verpakt geleverd.

Henri Boer

Elke keer als ik een lijst bestel heb ik hem in korte tijd thuis. Altijd netjes verpakt en goede kwaliteit

Prima, snel en efficiënt

Ada Gieling

Geweldig

Mooie producten, prijs en kwaliteit in verhouding. Goede service