Onno Brouwer

De bestellen was niet geheel juist in gevoerd, gelukkig werden wij gebeld en de fout is toen hersteld. Prima proactief opgetreden.

Denken met je mee.

Adrie Abbink

Optijd netjesverpakt

Marc Crespinet

Service sérieux et rapide. travail soigné

Qualité ok

TinyTronics B.V.

Zeer goede service en ervaring met dit bedrijf!

Een lijst volledig op maat laten maken op basis van zichtmaat/binnenmaat is geen probleem hier én erg gemakkelijk te bestellen na kort e-mailcontact. Ik ben zeer goed én snel geholpen door Rosanne... Een lijst volledig op maat laten maken op basis van zichtmaat/binnenmaat is geen probleem hier én erg gemakkelijk te bestellen na kort e-mailcontact. Ik ben zeer goed én snel geholpen door Rosanne om deze lijst op maat te bestellen. Wij gaan de lijst niet gebruiken voor een foto, maar voor een display en hadden daarom andere afmetingen nodig. Levering zonder glasplaat was ook geen probleem, die hebben we immers ook niet nodig.

Manuëla Bevers

Super positief. Goede levering. Helaas was de lijst zelf niet wat ik verwachtte. Ondanks dat het leek of deze niet retourneerbaar was, ben ik nog teruggebeld en te horen gekregen dat het wel kon.

Klantvriendelijk en goede kwaliteit

Anneke

Wat een goede service, afgelopen dinsdag een foto lijst besteld van 70x70 cm. En nu al in huis ,en heel goed verpakt. Wat een mooie lijst, we zijn er erg blij mee. Jullie krijgen van ons 5 sterren....

5 sterren

Sjoerd Jousma

Verrassend goed!

snel, afspraak nakomen, hoge prijs/kwaliteit verhouding

Jean Bruijnzeels

Uitstekende service

Zeer snelle en adequaat reagerende klantenservice

Martine Bosch

Excellent

klantvriendelijk, flexibel, goed materiaal

Jaro Kose

The quality of aluminum frames I ordered is outstanding!

quality