Marjolein Beekwilder

Mooie lijst. Bevestiging schilderij lastig. Geen beugeltjes. Schroeven te kort.

Lijst past goed. Snel geleverd.

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven, dat stellen we altijd op prijs. Jammer dat het voor u niet helemaal duidelijk was hoe u de lijst in gebruik kon nemen, u kunt altijd... Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven, dat stellen we altijd op prijs. Jammer dat het voor u niet helemaal duidelijk was hoe u de lijst in gebruik kon nemen, u kunt altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag! Ik heb u proberen te bellen en een mail gestuurd, helaas lukt het niet om met u in contact te komen hierover. Ik hoor het graag als we u kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Rosanne.

Ingrid Roffel

Goed toegankelijke en duidelijke web site. Snelle levering, goed verpakt en prima in orde.

Goed produkt.

Naomi

Mooie lijst, redelijk simpel in elkaar te zetten

mooie lijst

Marcelle Borst

Geweldig; het leek erop dat de fotolijsten niet tijdig door mij zouden worden vervangen. Lichtendonk heeft daarom de lijsten met spoedbehandeling verzonden. Ze waren zelfs bereid om het in twee keer... Geweldig; het leek erop dat de fotolijsten niet tijdig door mij zouden worden vervangen. Lichtendonk heeft daarom de lijsten met spoedbehandeling verzonden. Ze waren zelfs bereid om het in twee keer te versturen. Top.
De twee lijsten die ze bij een buitenlands bedrijf hadden besteld, waren helemaal super mooi! Heel bijzonder (Design-lijsten).

Klantvriendelijk
Behulpzaam
Meedenkend

Hans Geelen

Mooi product, snel geleverd.

Volgens afspraak gemaakt en gelecerd.

Bianca Morsink

Mary Plantenga

Mooie lijsten

J.P. Wagter

Zendig door post.nl niet goed behandeld. glas was van 1 lijst stuk. Per omgaande een nieuwe glasplaat toegestuurd gekregen. Top!!

mooie lijst en snelle service

Dick

Super snelle levering van op maat gemaakte lijsten. Goede kwaliteit.

Xander Zwiers