Coopmans Maarten

Prima en precies

Denken mee

Lijsten

(Bewerkt)

Een aantal lijsten gekocht hier met passepartouts. De kwaliteit is erg goed, het ziet er strak uit, ben er erg blij mee. Ook met de service, heel goed en vriendelijk geholpen om een probleem op te... Een aantal lijsten gekocht hier met passepartouts. De kwaliteit is erg goed, het ziet er strak uit, ben er erg blij mee. Ook met de service, heel goed en vriendelijk geholpen om een probleem op te lossen. Als ik weer eens iet moet inlijsten kijk ik eerst bij deze webshop.

Mooie producten.

Lijsten

Twee mooie lijsten besteld. Zien er strak en professioneel uit. Helaas wat problemen met de aflevering. De schuld van de bezorger waarschijnlijk. De fout netjes hersteld en zodoende heb ik nu mooie... Twee mooie lijsten besteld. Zien er strak en professioneel uit. Helaas wat problemen met de aflevering. De schuld van de bezorger waarschijnlijk. De fout netjes hersteld en zodoende heb ik nu mooie ingelijste kunstwerken aan de muur met een omlijsting die het nog meer uitstraling geeft.

Mooie kwaliteit en goede service

Sandra

Goed, mooie lijsten en professionele organisatie met goede service. Top!

goede service.

Sarah Creek Art

Prima, zeer tevreden.

Heldere website met duidelijke uitleg. Snelle levering en prijs kwaliteit is prima.

h schaap

Mooie lijst en snelle levering.

Duidelijke website

Date Van Leeuwen

Heel snel en vakkundig. Prachtig resultaat en goed verpakt.

Goed gesneden. Mooi karton.

Diana de Vreeze

Goede service en vriendelijk personeel

Goede service

Betty Smitz

Snelle levering, goed verpakt!

Goede website

Joyce

Bestelling snel en zorgvuldig verpakt ontvangen