Linda Van Pelt

Mooi en betaalbaar, snel geleverd.

Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Hennie de Jager

Ik heb al verschillende lijsten gekocht en correct behandeld mijn ervaring is goed alleen een beetje prijzig Dat wel

Een heel sterk punt is de verpakling en verzending

A Hietkamp

Ik heb een hele goede ervaring, na telefonisch contact vanwege het bestellen van een verkeerde lijst is alles binnen een week geregeld en heb ik vandaag de nieuwe lijst al binnen gekregen. Er werd... Ik heb een hele goede ervaring, na telefonisch contact vanwege het bestellen van een verkeerde lijst is alles binnen een week geregeld en heb ik vandaag de nieuwe lijst al binnen gekregen. Er werd met ons meegedacht voor de nieuwe keuze zodat we de lijst straks met veel plezier kunnen gebruiken

Zeer goede communicatie en snelle service

Noor

Mooi product tegen een goede prijs. Informatie op de website was duidelijk waardoor we het aandurfden een lijst online te bestellen. Snelle levering, net verpakt en het meegeleverde... Mooi product tegen een goede prijs. Informatie op de website was duidelijk waardoor we het aandurfden een lijst online te bestellen. Snelle levering, net verpakt en het meegeleverde bevestigingsmateriaal konden we goed gebruiken.

Duidelijke informatie, goede kwaliteit, compleet met bevestigingsmateriaal

Lilly Stasse

Goede snelle service

Christa

Mooie website

Snelle service

Petframes

Snelle levering van prima product.

Uitgebreid assortiment opplak materialen voor foto's wat andere bedrijven niet bieden.

Cath Van Belleghem

Eerste aankoop, vlotte levering

Kwaliteit
Mooie lijst

pim luitjes

Goede afhandeling van de bestelling.
bestelde lijst is prachtig

niets stelt teleur

Tanja Prins

Super makkelijk, snelle service en een prachtproduct

Snelke service, super kwaliteit!