T Wiekamp

Goed voor elkaar .Zeer mooi ingepakt voor beschadigen.

Te weinig ervaring mee.

hillie stanneveld

Veel keuze. Snelle levering

Alle maten

Heffiq

snelle afhandeling opdracht

Martianne Vermeulen-Kok

Zeer betrouwbaar, levert snel en op verzoek kan je ook los glas bestellen

zie boven

Hans Blommaert

Prima, mooie lijsten, snelle levering, de maat klopt altijd precies.

Prima, mooie lijsten, snelle levering, de maat klopt altijd precies.

Jeroen Schreuders

Prima, maar was fijn geweest als er een instructie bij zat of bij de aankoopbevestiging hoe je een doek in de lijst bevestigt.

Gb

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Beste Jeroen, hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten. Op onze webshop staat bij alle lijsten een link naar een filmpje waarin... Beste Jeroen, hartelijk dank voor het schrijven van een review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze producten. Op onze webshop staat bij alle lijsten een link naar een filmpje waarin mijn collega duidelijk uitleg geeft over het monteren van een canvasdoek in een baklijst. Wij denken dat dit meer duidelijkheid geeft dan een geschreven instructie. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en wie weet tot een volgende keer!

Wem Van Loon

Zeer snelle levering, maatwerk, goed verpakt.

Maatwerk

Nathalie Wiersma

Ik bestel hier altijd de lijsten voor mijn klanten die een tekening bij mij hebben laten maken. Ze hebben een grote mooie collectie lijsten tegen nette prijzen. De persoonlijke service is top!

Hele grote en mooie collectie lijsten. Nette prijzen. Goede persoonlijke service. Snelle levering als glas onderweg kapot is gegaan.

Guido La Rooij

Prima..!

Duidelijke site, groot assortiment, concurrerende prijzen, correcte en snelle levering.

Rob Janssen

Top service en prima producten. Makkelijk online zoeken en bestellen!

Bestel gemakkelijkheid, klantvriendelijkheid en producten