A.M. van Dijk

Ik wilde graag een op maat gemaakte fotolijst bestellen en kwam bij dit bedrijf terecht. Ik wist niet wat het beste was qua formaat dus ging ik naar de chat om te vragen welk formaat ik moest... Ik wilde graag een op maat gemaakte fotolijst bestellen en kwam bij dit bedrijf terecht. Ik wist niet wat het beste was qua formaat dus ging ik naar de chat om te vragen welk formaat ik moest bestellen. De klantenservice was heel aardig en raadde mij aan om precies het formaat van de poster te bestellen. Dit heb ik gedaan en de lijst die ik heb besteld was vrij snel bezorgd (zoals aangegeven 1-3 werkdagen). Het formaat is perfect voor de poster die ik wilde inlijsten en kan niet wachten om deze op te hangen. Enorm bedankt!

Klantenservice/chat aardig, op maat gemaakte lijsten, goed beschermd tijdens verzending

Marij Zwart

Goed!

Heel snel geleverde op maat gemaakte lijsten.

Inge van der Meer

Zeer beschadigde lijst en op mail nog geen reactie ontvangen

Reactie Lichtendonk Lijsten:

Beste Inge, tijdens ons telefoongesprek werd duidelijk dat uw wissellijst gelukkig niet beschadigd was. Het acrylite, wat van hoge kwaliteit is, bevat een dikke beschermfolie en deze had u nog niet... Beste Inge, tijdens ons telefoongesprek werd duidelijk dat uw wissellijst gelukkig niet beschadigd was. Het acrylite, wat van hoge kwaliteit is, bevat een dikke beschermfolie en deze had u nog niet verwijderd. Hierdoor leek het alsof er krassen op het 'glas' zaten, gelukkig was dat niet het geval. We hebben ook besproken dat er vanuit uw kant nooit een mail is verstuurd. Wij beantwoorden alle klanten altijd razendsnel, dat is ook in alle andere reviews terug te lezen. Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat u deze review heeft geplaatst, ik heb u meerdere malen proberen te bellen en ik heb u ook een mail gestuurd. Helaas heb ik vanuit uw kant geen enkele reactie meer mogen ontvangen. Ondanks deze situatie wil ik u toch bedanken voor uw aankoop en hoop ik dat uw wissellijst inmiddels mooi aan de muur hangt. Voor nu een fijne dag gewenst en wie weet tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rosanne van aluminium-wissellijsten.nl

Nicole Spin

Wij zijn heel tevreden met de mat zwarte lijsten: goed kwaliteit en ook echt mat zwart.

De lijsten waren goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.

HERWIG MOONS

Bestel regelmatig, ruime keuze.

Zeer goede en snelle service.

Bo van der Puil

Productaanbod

Vincent van Bommel

Correct, helpende hand bij keuze, juiste advies, snelle response bij vragen, prettig en vriendelijk, service gericht, snelle levering en bezorging.

Zie beschr
beschrijving

Karin van Beers

Al 2 keer lijsten en passe partouts besteld. Echt heel veel keuze, en helemaal op maat. Prompt gemaakt en geleverd. Netjes verpakt. Ik ben zeer tevreden.

Veel keuze. Op maat. Inclusief passe partout.

Sylvi Langelaan

Snelle levering, goede kwaliteit lijst, goede website.

Kwaliteit

Gertjan Kalff