Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Eva

Heel blij met ons geboortekaartje! Super fijn dat je de kaartjes helemaal zelf kan samenstellen en aanpassen. Werkt perfect. Enorm blij met het eind resultaat!

Leuke doorkijkkaartjes.

Snel geleverd!

Floris Smits

Super fijn. Snelle reactie en top mee gedacht.

Geweldig krijgen allemaal complimenten

Meedenken met ee klant

Es

Heel tevreden over de super service voor de 2 geboortekaartjes die ik hier heb laten drukken

Top

Gebruiksvriendelijke website, goede prijzen en een super snelle levertijd

Manon

Heel goed!

Precies wat ik zocht

Ik had een verzoek om het kaartje aan te passen, snelle reactie en goed geholpen.

Melanie

Wij hebben een heel mooi kaartje kunnen ontwerpen in de online editor. Wel hadden we meerdere malen hulp nodig betreft de editor. Na meerdere proefstukken uiteindelijk heel blij met het resultaat!... Wij hebben een heel mooi kaartje kunnen ontwerpen in de online editor. Wel hadden we meerdere malen hulp nodig betreft de editor. Na meerdere proefstukken uiteindelijk heel blij met het resultaat! Al meerdere complimenten mogen ontvangen :)

Designs en collectie:

Er is onwijs veel keus qua type kaartjes, daarnaast kan je het nog eens helemaal aanpassen naar eigen wens in de editor.

Aanbod. Mogelijkheden (als je daarvan op de hoogte bent) Klantvriendelijkheid.

Sharina

Heel tevreden!

Designs en collectie:

Heel veel keuze en leuke unieke kaartjes

Snelle service, goed bereikbaar en erg behulpzaam

Quincy

Denkt mee waar nodig en makkelijk met bewerken van kaartjes, hele snelle verzending

Designs en collectie:

ruime collectie en hele leuke designs

makkelijk te bewerken kaartjes

Elaine van Schaick

Super fijn, denken met je mee en helpen ook super goed indien je aanpassingen wilt. Ze gaven mij verschillende opties zonder een meerprijs te vragen, ook als je vraagt om mee te kijken doen ze dat... Super fijn, denken met je mee en helpen ook super goed indien je aanpassingen wilt. Ze gaven mij verschillende opties zonder een meerprijs te vragen, ook als je vraagt om mee te kijken doen ze dat vaak nog dezelfde dag.

Alleen het aanpassen van je kaartje in de tool, vind ik niet heel makkelijk.

Designs en collectie:

Gevarieerd, voor ieder wat wils.

Service

Kevin Pakbier

Helemaal geweldig. Ze denken echt met je mee.

Premium

Denken met je mee