Snelheid levering:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Eline Peters

Goede ervaring!

Meehelpen met het design en persoonlijk contact

Marie-Claire

Zeer positief. Leuke kaartjes, goede prijs en zeer goede service!

Service

Carmen Bijsterveld

Eenvoudig je kaartje te maken, snelle service en klantvriendelijke mensen!

PostNL liet het afweten in de sneeuw, waardoor de proefdruk van ons geboortekaartje niet binnen kwam. Telefonisch contact gehad en er werd ontzettend goed meegedacht en snel geschakeld met ons!

Hi Carmen,
Hi Carmen,
Wat fijn te horen dat jullie blij zijn met de manier waarop we de levering tijdens het winterweer begin februari hebben opgelost. Natuurlijk staan we ook open voor tips! We gaan kijken hoe we het bestellen van de oplage gemakkelijker te maken door het originele bestand te behouden.

Corina Smit

We hebben verschillende proefkaartjes laten drukken en uiteindelijk een definitief ontwerp besteld. Superleuk kaartje en veel positieve reacties over ontvangen!

Mooie materialen en uniek ontwerp

Hi Corina,
Hi Corina,
Ontzettend leuk om te horen dat jullie veel positieve reacties hebben gehad op jullie geboortekaartjes! Door het bestellen van een proefkaart kan je goed zien hoe een kaartje er daadwerkelijk uit komt te zien, dus dat adviseren we zeker te doen. Hopelijk hebben de proefkaartjes jullie goed geholpen bij het uiteindelijke ontwerp van jullie kaartje.

Janssen

Heel tevreden, fijne hulp

Telefonisch altijd bereikbaar en heel behulpzaam

Hi Janssen,
Hi Janssen,
Wat goed te horen dat onze dames je goed hebben geholpen bij het ontwerpen en bestellen van de kaartjes. We vinden het belangrijk dat het kaartje helemaal aan jullie wensen voldoet en we vinden het erg dan ook erg leuk om te lezen dat dit wordt gewaardeerd.

Jess Nys

Goede en snelle service. Mooi eindproduct

Persoonlijke opvolging na verkoop.

Martine van der Poel

Was super. Hele leuke geboortekaartjes, goede kwaliteit, snelle reactie, makkelijk te bestellen. Veel terug gekregen van vrienden en familie dat het zo n leuk geboortekaartje was.

Proefkaartje eerste keer niet ontvangen doordat het mis gegaan was bij de post. Binnen dag nogmaals nieuwe gekregen. Heel fijn!

Fieke

Gave kaartjes

Creatief

Anouk

Unieke mooie ontwerpen met een prima service.

Unieke ontwerpen, veel mogelijkheden.

Myke

Kaartjes precies zoals wij ze willen!

Goede heldere site. Goede klantenservice.