Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Michiel Kuiper

Duidelijke website waar wij zelf snel en makkelijk voor de tweede keer een geboortekaartje hebben gemaakt. Levering was sneller dan aangegeven en bij vragen krijgen we snel en duidelijk antwoord!

Snel, duidelijk, makkelijk, mooi

Maartje

Super service. We wilde een ander kindje als in de bibliotheek stond en we waren nogal laat met de kaartjes, ze zeiden dat de aanpassing ongeveer na een week klaar zou zijn, maar het was een dag... Super service. We wilde een ander kindje als in de bibliotheek stond en we waren nogal laat met de kaartjes, ze zeiden dat de aanpassing ongeveer na een week klaar zou zijn, maar het was een dag later al geregeld!!

Denken met je mee

Roxanne

Super! Mooie kaartjes en fijne service!

Goede service, klantvriendelijk en mooie kaartjes met veel opties om het te personaliseren.

Noa

Suuuper toffe kaartjes mogen ontvangen, kreeg van iedereen te horen dat ze hartstikke origineel en leuk waren!

Femke Boom

Kundig, behulpzaam, origineel.

Mooie kaartjes en behulpzaamheid.

Sharon van der Ree

Zeer prettig

Snelle reactie op mail

Inge van Zundert

Ik ben ontzettend tevreden. Snel antwoord op vragen, super dat je geboortekaartjes helemaal naar wens kunt laten aanpassen en de keuze is groot. Kortom perfecte service en voor ons het perfecte... Ik ben ontzettend tevreden. Snel antwoord op vragen, super dat je geboortekaartjes helemaal naar wens kunt laten aanpassen en de keuze is groot. Kortom perfecte service en voor ons het perfecte geboortekaartje gevonden!!

Originaliteit geboortekaartjes en hun service in het aanpassen van kaartjes. Tevens hun reactie snelheid.

Fay

Super snelle service, oog voor de klant

Denkt mee, geeft tips, snelle service

Liesje

Prachtige kaartjes, super kwaliteit

Goeie kwaliteit, goeie service, goede software om zelf aan de slag te kunnen.

Rosa

Helemaal blij!!!

Prijs / kwaliteit, duidelijke website, klantvriendelijkheid!!!