Snelheid levering:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Bettina van der Meijden

Zeer positief!

Goede service, snelle levering, voldoende informatie bij bestelling en levering.

Puyn

Het is jammer dat ze te koop staan met GRATIS proefkaartje terwijl deze bij het afrekenen absoluut alles behalve GRATIS is! Je betaald alsnog de verzendkosten en als je niet oppast nog een paar... Het is jammer dat ze te koop staan met GRATIS proefkaartje terwijl deze bij het afrekenen absoluut alles behalve GRATIS is! Je betaald alsnog de verzendkosten en als je niet oppast nog een paar extra kosten. En niet alleen voor de foliedruk.

Mooie verschillende kaartjes, anders dan anders

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Puyn,
Hi Puyn,
Wat vervelend te horen dat je het idee hebt dat wij geen gratis proefkaartjes versturen. Natuurlijk doen we wat we beloven! De kortingscode voor een gratis proefkaartje ontvang je wanneer je een account bij ons aanmaakt. De kortingscode wordt dan per mail naar je toe gestuurd.
Het is inderdaad zo dat een proefkaartje met een extra bewerking zoals folie duurder is, waardoor we het proefkaartje dan niet gratis versturen. Als je de kortingscode gebruikt, krijg je in dit geval € 2,50 korting op je bestelling.

Leonie

Super mooie kaartjes mogen ontvangen zowel voor ons eerste zoon als onze 2de dochter, heel blij mee. Aanrader!

Veel keus op de site, mooie en makkelijke site. Klantvriendelijk.

Esli F

Heel mooi en makkelijk te doen

Veel opties, mooie vormgeving, snelle levering

Imke Boonen

Leuke originele kaartjes

Originele kaartjes

Marloes Lucassen

We zijn super tevreden! Ze denken met je mee, hebben een goede service en maken prachtige kaartjes!

Snelle levering, klantvriendelijk, hoede prijs

Judith Hartsema

Geboortekaart laten maken. Goed en vriendelijk geholpen. Erg mooie kaart geworden super blij mee veel complimenten voor ontvangen!

Mooie ontwerpen snel geholpen en verstuurd. Unieke kaarten geen merknaam op de kaart.!

Marjolein

Goede ervaring

Gemakkelijk programma om je kaartje te personaliseren

Hans

Grote keuze aan kaartjes, met een leuke ontwerptool met heel wat aanpasbare parameters, zodat je zelf een vrij uniek kaartje kan maken.

Keuzemogelijkheden en hulpvaardig team

F. Gondorf

Snelle levering, makkelijke online bewerking van de kaartjes.

Mooie diversiteit aan kaartjes en bijbehorende mogelijkheden! Heel veel complimenten gekregen over het uiteindelijke eindresultaat.