Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Yvet

Toen onze dochter plotseling bij 37 weken zwangerschap was overleden had ik het geboortekaartje aangepast in een geboorte/rouwkaartje. Deze wilde we graag 5 dagen later hebben met goudfolie en in de... Toen onze dochter plotseling bij 37 weken zwangerschap was overleden had ik het geboortekaartje aangepast in een geboorte/rouwkaartje. Deze wilde we graag 5 dagen later hebben met goudfolie en in de drukke decembermaand om op de crematie te kunnen uitdelen. Na contact is dit direct gelukt en zijn ze zelfs persoonlijk door lief, leuk & eigen thuisbezorgd om zeker te weten dat ze geen vertraging met de post zouden oplopen.
Wat een fantastische service, deze dingen hebben deze gitzwarte periode echt dragelijker gemaakt. Hartelijk dank daarvoor.

Hele goede persoonlijke service.

Maartje de Jonge

Goed bereikbaar en snelle service!

Supersnelle communicatie en vriendelijke service!

Michiel

Hele mooie kaartjes die goed stevig verpakt geleverd werden waardoor de kaartjes en de enveloppen in perfecte conditie geleverd werden.

Kwaliteit van de kaartjes en de manier van verzenden.

Lieke

Makkelijke website, mooie ontwerpen en snelle service!

Snelle levering, klantvriendelijk, makkelijk zelf kaartjes te bestellen en aan te passen met eigen ontwerp

ST

Positief

Makkelijkheid

Eveline

Een super leuk geboortekaartje besteld. Eerst een proefkaartje besteld. Alles was op tijd en keurig verzorgd thuis gestuurd. Erg tevreden!

Zoals beloofd, netjes en op tijd geleverd.

Boudewijn

Top

Persoonlijk en snel geleverd

Maarten van Vliet

De kaartjes zijn zeer netjes verpakt verstuurd. Op de website was het maken van het kaartje ook heel makkelijk te doen, volgens ons eigen ontwerp.

Nette verpakking!

Christel

Super snelle en fijne hulp bij het ontwerpen van onze trouwkaarten. En heel mooi verstuurd, we zijn er echt heel blij mee!

Klantvriendelijk

Hannah