Snelheid levering:

Joost Driessen

Goed, snelle service

Snelle levering en gebruiksvriendelijk

Christa

Super leuke en originele geboortekaartjes!

Unieke ontwerpen, veel keuze maar niet té veel

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Christa, gelukkig hebben we ons aanbod niet te groot gemaakt zodat jullie een mooi kaartje uit onze collectie hebben kunnen kiezen. Daarnaast bedankt voor de tip! Het tonen van bijpassende... Hi Christa, gelukkig hebben we ons aanbod niet te groot gemaakt zodat jullie een mooi kaartje uit onze collectie hebben kunnen kiezen. Daarnaast bedankt voor de tip! Het tonen van bijpassende producten bij je gekozen kaartje is zeker een goed idee. We gaan kijken of we dit kunnen verwezenlijken. Wij wensen jullie veel geluk samen!

Meike van Laarhoven

Wij zijn heel blij met het eind resultaat van het geboorte kaartje. We hebben er veel leuke reacties op gekregen

De kleuren en papier van het geboorte kaartje.

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Meike, wat fijn om te horen dat je jullie zo'n leuke reacties op de geboortekaartjes hebben gehad. De strikjes op jullie kaartjes maken het ook extra bijzonder! Om het pakketje zo compact... Hi Meike, wat fijn om te horen dat je jullie zo'n leuke reacties op de geboortekaartjes hebben gehad. De strikjes op jullie kaartjes maken het ook extra bijzonder! Om het pakketje zo compact mogelijk te verzenden hebben we er voor gekozen om de strikjes los mee te sturen. We hopen dat jullie nog veel plezier hebben van jullie leuke geboortekaartjes!

Lydia

Mooie goedwerkende website en eenvoudig in gebruik.

Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Je kan makkelijk zelf een kaart ontwerpen of aanpassen.

Daphne

Super

Denken graag mee naar de juiste oplossing of het beste idee voor jou kaartje. Heel behulpzaam en duidelijke communicatie zoals telefonisch als via mail.

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Daphne, bedankt voor deze positieve review! Heel fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat we goed bezig zijn. We wensen jullie veel plezier met jullie prachtige houten kaartjes.

Inge Stevens

Gemakkelijk te ontwerpen, zeer veel keuze in designs en afbeeldingen waardoor we het geboortekaartje makkelijk persoonlijk konden maken.

Levering was super snel! Na het bestellen van alle kaartjes werden we direct persoonlijk gebeld met de vraag of de tekst er allemaal goed op stond - telefoonnummers stonden niet op dezelfde manier... Levering was super snel! Na het bestellen van alle kaartjes werden we direct persoonlijk gebeld met de vraag of de tekst er allemaal goed op stond - telefoonnummers stonden niet op dezelfde manier geschreven. Heel fijn mee gedacht en kritisch mee gekeken, super! Kwaliteit van de materialen is goed en we krijgen veel complimenten over ons kaartje :) zijn er super blij mee, bedankt!!

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Inge, fijn om te horen dat onze dames je goed hebben geholpen. We vinden het belangrijk dat alles in de kaartjes netjes staat. Mocht er qua opmaak iets niet duidelijk zijn dan vragen we altijd... Hi Inge, fijn om te horen dat onze dames je goed hebben geholpen. We vinden het belangrijk dat alles in de kaartjes netjes staat. Mocht er qua opmaak iets niet duidelijk zijn dan vragen we altijd even na of dit klopt. Zo niet, passen we het graag voor je aan. Mocht je voor een volgende keer graag een papierwaaier willen bestellen om al onze papiersoorten te bekijken, dan kan dat. We bieden deze kosteloos aan op onze website, maar sturen deze inderdaad niet standaard mee. Voor de enveloppen hebben we nog geen voorbeelden, dus deze tip nemen we mee!

Elise

Erg leuk om zelf een mooi kaartje te kunnen ontwerpen. Programma is erg makkelijk in gebruik. Hoop positieve reacties gehad op het kaartje.

Origineel

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Elise, wat leuk om te horen dat je zo'n positieve reacties op jullie geboortekaartje hebben gehad. Daar doen we het uiteindelijk voor! Daarnaast zijn we ook blij met je tip. We gaan kijken of het... Hi Elise, wat leuk om te horen dat je zo'n positieve reacties op jullie geboortekaartje hebben gehad. Daar doen we het uiteindelijk voor! Daarnaast zijn we ook blij met je tip. We gaan kijken of het mogelijk is om in de toekomst in te zoom bij ons controlescherm. Wie weet kan je deze tool bij een volgende keer gebruiken.

SharonV

Reageert snel! Klantvriendelijk! Servicegericht!

Snelle reacties per mail.
Denkt mee - na adreswijziging nog even informeren of alles klopt.
Gratis proefdruk in mooie kwaliteit.
Originele geboortekaartjes

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Sharon, we vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van het geboortekaartje. We bieden daarom een gratis proefkaartje aan, zodat je goed kunt zien of alles naar wens is. Omdat je... Hi Sharon, we vinden het belangrijk dat je een goede indruk krijgt van het geboortekaartje. We bieden daarom een gratis proefkaartje aan, zodat je goed kunt zien of alles naar wens is. Omdat je eerder een adreswijziging aan ons had doorgegeven, vonden we het belangrijk om te checken of deze blijvend of eenmalig was. Tenslotte zijn we altijd blij met tips! Het aanbieden van een lijst om de poster vinden we een leuk idee! We gaan kijken of we dit in de toekomst kunnen realiseren.

Marion

Hele fijne ervaring. Fijn contact gehad met medewerker en zij heeft mij goed geholpen met verschillende vragen.

Erg blij ook met de ontvangen geboorte kaartjes. Ze zijn prachtig qua...

Erg blij ook met de ontvangen geboorte kaartjes. Ze zijn prachtig qua design en materiaal.

Snelle reactie bij vragen.
Groot aanbod van mooie kaartjes

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Marion, wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het beantwoorden van vragen. We helpen graag om het kaartje helemaal naar wens te maken. We vinden het belangrijk dat deze helemaal bij... Hi Marion, wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het beantwoorden van vragen. We helpen graag om het kaartje helemaal naar wens te maken. We vinden het belangrijk dat deze helemaal bij jullie past, zodat jullie ze met trots kunnen versturen. Wie weet tot een volgende keer.

Miranda Snijders

Goed! We hadden de kaartje van onze zoon ook hier besteld. En na het hele internet afzoeken toch weer terecht gekomen bij lief leuk en eigen omdat de prijs kwaliteit goed is en voor al omdat de... Goed! We hadden de kaartje van onze zoon ook hier besteld. En na het hele internet afzoeken toch weer terecht gekomen bij lief leuk en eigen omdat de prijs kwaliteit goed is en voor al omdat de ontwerpen ons aanspreken. We hadden kaartjes met goud folie besteld. We kregen de kaartje zonder goud folie maar na 1 telefoontje stuurde ze ons binnen dezelfde levertijd nieuwe kaartjes met goudfolie. Hele goede service dus!

Zonder zeuren kregen we de juiste kaartje toegestuurd

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Miranda, bedankt voor deze lovende woorden! Iedereen kan een fout maken, maar deze proberen we natuurlijk ook weer snel op te lossen. We hebben ons best gedaan om de kaartjes alsnog zo snel... Hi Miranda, bedankt voor deze lovende woorden! Iedereen kan een fout maken, maar deze proberen we natuurlijk ook weer snel op te lossen. We hebben ons best gedaan om de kaartjes alsnog zo snel mogelijk te bezorgen en het is fijn te horen dat dat wordt gewaardeerd! Veel geluk samen en wie weet tot een volgende keer.