Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Martine

Heb hier de geboortekaartjes van mijn zoon besteld. Super fijn bedrijf met hele goede service. Ze denken echt met je mee en helpen je waar nodig. Zeker een aanrader!!

Het meedenken en het helpen van het tip top in orde maken van het geboortjekaartje!

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Martine, wat een positiviteit! Erg leuk om te lezen. We helpen je graag om het perfecte kaartje te maken en zo te lezen is dat bij jou zeker gelukt. Wie weet tot een volgende keer!

Rianne van Ruitenburg

Ik heb een prachtig kaartje, ter ere van de geboorte van mijn zoon, bij deze webshop besteld. Ik ben er echt blij mee.

Vriendelijk mail contact, snelle verzending en mooie producten.

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Rianne, wat leuk om te lezen dat je blij bent met jullie geboortekaartje. We vinden het wel jammer dat het je niet gelukt is om de poster op te maken. Zou je misschien kunnen aangeven waar je op... Hi Rianne, wat leuk om te lezen dat je blij bent met jullie geboortekaartje. We vinden het wel jammer dat het je niet gelukt is om de poster op te maken. Zou je misschien kunnen aangeven waar je op vast liep? Zo kunnen we dit verbeteren, zodat jij en andere klanten in de toekomst wel zelf de poster kunnen opmaken. Alvast bedankt!

Jessica

In 1 woord: super!

Snel, eenvoudig te bestellen, goede service en goede communicatie

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Jessica, wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en communicatie. De grootte van het controle scherm kan per computer verschillen. Je kunt deze vergroten door er op te klikken. We... Hi Jessica, wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en communicatie. De grootte van het controle scherm kan per computer verschillen. Je kunt deze vergroten door er op te klikken. We gaan kijken of we dit duidelijk kunnen communiceren.

Lisette

Ik heb hier het geboortekaartje voor mijn zoon besteld. Het is een erg mooi kaartje geworden. Daarnaast erg tevreden over de service.

Kwalitatief en een vriendelijke service

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Lisette, bedankt voor je leuke review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kaartjes en onze service. We helpen graag waar nodig, zodat jij je perfecte kaartje kunt maken.... Hi Lisette, bedankt voor je leuke review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze kaartjes en onze service. We helpen graag waar nodig, zodat jij je perfecte kaartje kunt maken. Graag tot een volgende keer!

Jen

Leuke, Originele kaart besteld voor de geboorte van onze dochter. Levering is snel en alles naar wens. Je kunt het ontwerp ook nog aanpassen en een proefkaart bestellen. Ook kan er iemand meekijken... Leuke, Originele kaart besteld voor de geboorte van onze dochter. Levering is snel en alles naar wens. Je kunt het ontwerp ook nog aanpassen en een proefkaart bestellen. Ook kan er iemand meekijken naar je ontwerp om te zorgen dat bijv de uitlijning van tekst mooi klopt. Wij zijn heel tevreden.

Leuke originele kaartjes die je ook kunt aanpassen. Het proefontwerp is een aanrader en wordt geleverd met een waaier met papiersoorten.

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Jen, wat fijn om te horen dat het proefkaartje wordt gewaardeerd. Het is een ideale manier om te kijken hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Daarnaast bedankt voor de feedback over de manier... Hi Jen, wat fijn om te horen dat het proefkaartje wordt gewaardeerd. Het is een ideale manier om te kijken hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Daarnaast bedankt voor de feedback over de manier waarop je de kaartjes definitief bestelt. We gaan kijken hoe we dit duidelijker kunnen maken.

Lisa van der Ent Braat

Goede kwaliteit en leuke keuzes!

Goede kwaliteit,
Goede service

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Lisa, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om alle kaartjes zo snel mogelijk te leveren. Kaartjes zonder extra bewerking worden vaak al de volgende dag geleverd. Jullie... Hi Lisa, wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. We doen ons best om alle kaartjes zo snel mogelijk te leveren. Kaartjes zonder extra bewerking worden vaak al de volgende dag geleverd. Jullie kaartje had een extra bewerking waardoor we iets langer de tijd nodig hadden om jullie prachtige kaartjes uit te kunnen leveren. Hopelijk is jullie geduld beloond en zijn jullie nog steeds helemaal tevreden met jullie geboortekaartjes.

Jarinde

Mooie diverse kaartjes, gemakkelijke editor en snelle reactie op vragen!

Fijne gemakkelijke editor voor de kaartjes

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Jarinde, bedankt voor deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat jij jouw kaartje gemakkelijk kon opmaken met onze editor. Graag tot een volgende keer!

Lindsay Bens

Prachtige kaartjes, goede service!

Prachtige, kwalitatieve kaartjes, makkelijk te bestellen en zelf aan te passen

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Hi Lindsay, dank je wel voor je fijne review. Daar doen we het voor en worden we altijd heel blij van. We staan voor kwaliteit en service. Misschien tot een volgende keer!

Dorien Lusthof

Fijne service, mooie ontwerpen