Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Ashley

Wij zijn heel tevreden over de kaartjes die we hebben besteld. Iedereen is heel behulpzaam en ze reageren heel snel en vriendelijk. De kwaliteit van de kaartjes is super.

Snelle reactie en mooie kwaliteit kaartjes

D

Top en hele mooie geboorte kaartjes.

Behulpzaam

Eva

Zijn hele leuke kaartjes geworden, mooie kwaliteit en snelle levering ondanks de feestdagen!

Goede comminicatie, leuk assortiment, veel zelf te kiezen

Overzichtelijk, duidelijk

Mooie sjablonen. Duidelijke en overzichtelijke website.

Amalia

Geweldige kaartjes, eenvoudig zelf te maken, en mooie kwaliteit ! Echt een aanrader

Zelf een kaartje ontwerpen is super eenvoudig en hele mooie kwaliteit!
Erg leuk de silhouet poppetjes, die zijn uniek en niet te vinden op andere website s .

Kyra

Hele aangename ervaring. Super goed geholpen!

Snelle en persoonlijke service. Bij aanpassingen werd er heel snel gereageerd. Wij hebben ons droomkaartje en sluitstickers voor op de doopsuiker hier gevonden!

Marleen Heidweiller

Een aantal keer heb ik een eigen ontwerp via lief leuk en eigen laten drukken. Het drukwerk is van hoge kwaliteit. De service is uitstekend en snel. Vriendelijk personeel. Een aanrader!

Klantvriendelijkheid, prima drukkwaliteit, snelle levering

Marielle

Goede levering en service. Staat op site precies waar je aan toe bent

Gratis proefkaartje, kaartjes snel persoonlijk maken daar aan te passem

Erik

Helemaal top! Dit was de 3de keer dat we kaartjes besteld hebben bij Lief leuk en eigen en wederom waren we zeer verheugd met het resultaat!

Ze hebben alles wat je maar nodig hebt om een geweldig kaartje te maken!

Super service!

Ik had per ongeluk kg i.p.v. gram op de kaart gezet. Ik ben binnen en dag gebeld met de vraag of en hoe ze dit moeten corrigeren. Echt super service!