Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Janneke Bloemert

Erg blij met onze geboortekaartjes. Snelle reactie op wat vragen over ons kaartje en duidelijke informatie gekregen.
Kaartjes, adres-etiketten en sluitstickers besteld en allemaal snel...
Kaartjes, adres-etiketten en sluitstickers besteld en allemaal snel geleverd en dan een mooie kwaliteit!

Mooie kwaliteit, veel keuze en opties.
Fijn programma om je eigen kaartje te ontwerpen.

Super service.. erg behulpzaam.

Snelle reactie goede hulp..

Mooie kwaliteit kaartjes, bij vragen snelle reacties en tips. Erg tevreden over het kaartje

Snelle reactie bij vragen en controle van de kaart voor het drukken

Het is gewoon een feestje!

Gebruiksgemak en snelle levering

Super goed!

Klantvriendelijk

Pleun

Heel erg positief! Mooie kaartjes, fijne klantenservice en een snelle levering. Ik was aan het stoeien met mijn ontwerp, maar met de hulp van de dames van de klantenservice had ik al snel het... Heel erg positief! Mooie kaartjes, fijne klantenservice en een snelle levering. Ik was aan het stoeien met mijn ontwerp, maar met de hulp van de dames van de klantenservice had ik al snel het perfecte kaartje!

Voor een kaartje met folie stond op de website 3 a 4 dagen levertijd. Maar ik had ze al super snel. Volgens mij nog geen 3 dagen.

We komen zeker nog een keer terug!

Mooie ontwerpen en zeer vriendelijk

Bastiaan

Prima service! Goed bedrijf!

Snelle service en creatief

Courtney

In een woord GEWELDIG!!

mooie kaartjes, snelle service en super vriendelijke mensen

Christy

Erg klantvriendelijk! Ze hebben erg meegedacht met het ontwerp. We zijn heel blij met de kaartjes.

Klantvriendelijk, Creatief

Marcella

Fijn contact en goede begeleiding. Er werd met ons meegedacht en we zijn heel blij met het resultaat.

Klantvriendelijk, goede service en vriendelijke medewerkers.