Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Goede service

Veel opties tot eigen ontwerp, makkelijk ontwerpprogramma

Anita

Goede service, mooi eindresultaat en snelle levering

Veel keuzemogelijkheden waardoor je echt volledig je creativiteit kwijt kunt in het zelf ontwerpen van je kaartje

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Dank voor je reactie! Wat fijn om te lezen dat je erg tevreden bent!
Dank voor je reactie! Wat fijn om te lezen dat je erg tevreden bent!
We snappen je punt betreffende het vergroten/verkleinen van objecten. In sommige internetbrowsers werkt dit iets minder goed. Ook op telefoon of tablet kan het lastig zijn om dit aan te passen. Dit is zeker iets waar we aan werken om dit beter te krijgen.
Uiteraard staan we altijd voor je klaar om je te helpen met het aanpassen van de afbeeldingen of teksten!

A

Goed!

Service

Dank voor je review!

Miriam van der Linden

Super fijn.

Snelle reactie

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Erg bedankt voor je feedback, dat waarderen we zeer! We zullen zeker zo doorgaan!

N. vd Boogaard

Lief Leuk & Eigen biedt een goede, snelle en persoonlijke service

Persoonlijk telefonisch contact voor de finishing touch en het afwerken van de bestelling

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Dank voor je review! We zijn erg blij om te lezen dat je een positieve ervaring hebt gehad.

Natasja Dits

Het ontwerpen van je eigen kaartje is niet moeilijk en erg leuk om te doen. De talloze mogelijkheden geeft je de kans om er echt iets persoonlijks van te maken. Wij hadden gekozen voor kalkpapier... Het ontwerpen van je eigen kaartje is niet moeilijk en erg leuk om te doen. De talloze mogelijkheden geeft je de kans om er echt iets persoonlijks van te maken. Wij hadden gekozen voor kalkpapier met goud folie bedrukt omdat wij dat erg bijzonder vonden en nog nergens anders hadden gezien!

Na een proefdruk die niet aan onze wensen voldeed kregen wij goede tips om het zo aan te passen dat hij perfect werd! Ze denken echt met je mee en leveren goede kwaliteit!

Bregje

Heel klantvriendelijk en meedenkend!

Meedenken

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Wat leuk dat je al twee keer bij ons de geboortekaartjes hebt besteld, dat vinden we erg fijn om te lezen! Dank je wel voor je feedback!

Goede en positieve ervaring

Snelle levering, goede afhandeling van de bestelling, mooie kaartjes

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Dank je wel voor je feedback! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.

Jeannet

Prachtige geboortekaartjes, super service!

Zeer responsief, denken graag mee, goede aanpassingen bij eigen ontwerp voorgesteld.

Reactie Lief Leuk & Eigen:

Wat onwijs fijn om te lezen dat je zo'n fijne ervaring bij ons hebt gehad! Dank je wel voor je mening.

C Baars

Super! Hele fijne, meedenkende klantenservice.

Het team denkt enorm goed mee!