Snelheid levering:
Bestelgemak:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Makkelijk kaartjes zelf ontwerpen en nog leuk ook!

Makkelijk in gebruikn

Kamp

Erg hulpvaardig en vriendelijk!!

Super snelle levering. Ondanks dat er op de site staat dat ‘stans’ kaartje 2 dagen levertijd hebben, kwam onze bestelling de volgende dag al binnen! Super!!

Judith van dijk

Uitstekende ervaring

Leuke designs en makkelijk om zelf aan te passen. Ze reageren ook direct als je een vraag hebt.

Mama van James

Wij hebben de kaartjes voor onze zoon hier besteld en waren er blij mee.

Veel keuze en via de mail snel antwoord.

Heel prettige site en fijn geholpen door de klantenservice!

Esther

Erg mooie geboortekaartjes en erg behulpzaam in het bestelproces. Nog steeds erg blij met ons kaartje en de service die ons is geboden. Mocht ik in de toekomst nog een geboortekaartje mogen kiezen,... Erg mooie geboortekaartjes en erg behulpzaam in het bestelproces. Nog steeds erg blij met ons kaartje en de service die ons is geboden. Mocht ik in de toekomst nog een geboortekaartje mogen kiezen, dan zal dat zeker weer hier zijn.

Top! meedenkend en zelfs een foutje in het finale kaartje ' verijdeld'

Esther

Super!!

Heel klant vriendelijk en goede hulp per mail of telefonisch naar aanleiding van mijn vragen.

Goede ervaring. Heel fijn dat werd meegedacht en dat bij het plaatsen van de definitieve bestelling werd gebeld toen een mogelijke fout werd opgemerkt in ons kaartje. Super.
Kwaliteit van de...
Kwaliteit van de kaarten uitstekend.

Zie ook opmerking eerder: oplettend en meedenkend team.