Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Bouke

Mooie producten en supergoede service! Ik heb iedere keer binnen 24 uur reactie op mijn vragen gehad. Ze kijken goed en enthousiast met je mee, erg fijn!

Reactiesnelheid en klantvriendelijkheid

Patrick van de Nieuwenhof

Een fijne bedrijf, met een snelle service. Goede editor om kaarten aan te passen en tussentijds op te slaan.
De grote keuze en vele mogelijkheden maken dit helemaal compleet

Snelle levering, ruime keuze, makkelijke editor

Jirka

Zowel voor onze dochtertje drie jaar geleden als nu voor ons zoontje het geboortekaartje hier besteld. Weer erg blij met het resultaat en hele vriendelijke service, top!

Hele goede ondersteuning als je even belt!

Chanine

Mooie kaartjes, snelle levering.

Lisette

Het was heel eenvoudig en leuk om zelf een geboortekaartje samen te stellen via de website van Lief Leuk & Eigen. De vragen die ik tussendoor had, werden heel snel beantwoord. Daarnaast was het erg... Het was heel eenvoudig en leuk om zelf een geboortekaartje samen te stellen via de website van Lief Leuk & Eigen. De vragen die ik tussendoor had, werden heel snel beantwoord. Daarnaast was het erg fijn dat LLE een professionele blik kon werpen op het geboortekaartje.

De snelheid van reageren en de klankvriendelijkheid.

Goede en persoonlijke service

Snelle levering, veel opties en makkelijk te bestellen

Wendy

Ze hebben een hele ruime keuze in kaartjes en gaan goed met de laatste rages mee! Wij zijn super blij met ons geboortekaartje!!
Het was ook heel fijn om een gratis proefdruk aan te kunnen...
Het was ook heel fijn om een gratis proefdruk aan te kunnen vragen.
Verder vind ik de sluitzegels ook geweldig!!

Fijn dat de bestelling zo snel binnen was. Het was netjes verpakt en leuk dat er nog een paar mooie kaartjes bij zaten.

Myrthe

Heel blij met ons geboortekaartje. Ons kaartje is na wat aanpassingen precies geworden zoals we het graag wilden!

Leuke kaartjes en veel mogelijkheden!

Pothoven

Professioneel bedrijf met een goede en bereikbare klantenservice.

Mooie en uitgebreide keus aan kaartjes. Wat je geboortekaartje afmaakt zijn de extras, zoals een raamsticker en de adresstickers. Snelle levering.

Marianne

Weer leuke geboortekaartjes besteld, dit keer voor onze tweeling. We hebben veel positieve reacties op de kaartjes gehad.

Originele mooie kaartjes