Snelheid levering:
Reactiesnelheid:
Klantvriendelijkheid:
9.6/10

Esther

Goede ervaring. Leuk kaartje en snelle levering.

snelle levering

Leuk assortiment kaartjes en goede en snelle service!

Goede en snelle service. Niet alle kaartjes waren bij ons goed gedrukt. Meteen gebeld, hun naar de drukker en ze zeiden met 2 dagen (stans kaarten) zijn ze binnen. Maar de volgende dag waren ze al... Goede en snelle service. Niet alle kaartjes waren bij ons goed gedrukt. Meteen gebeld, hun naar de drukker en ze zeiden met 2 dagen (stans kaarten) zijn ze binnen. Maar de volgende dag waren ze al afgeleverd!

Willemsen

We hebben een hele fijne ervaring!
We hadden voor onze zoon ook geboortejaar bij jullie gedaan. En nu weer voor onze dochter, helemaal tevreden.

Mooi producten
Goede klanten service

Super! Snelle service en vriendelijke medewerker, behulpzaam!

Snelle service

Ozlem Kaplan

Heel erg tevreden met mijn geboortekaart helemaal zelf samengesteld naar eigen smaak. Fijne website en ik werd goed geholpen.

Mooie kaartjes, snelle levering, veel opties om kaartje te bewerken ( met een duidelijk programma)

Snelle levering, duidelijk programma om kaartje te bewerken

Maartje

Erg goede en snelle service.
Erg goede en snelle service.
Via telefoon en mail hebben ze ons erg goed geholpen en de aanpassingen wat kan zelf niet lukte, hebben ze direct doorgevoerd waardoor we het kaartje dezelfde dag nog konden bestellen.

Vriendelijk, behulpzaam en snel.

Hennie schuurer

Leuke designs goede service

Meedenken en contact

Sanne

Goed! Tevreden met eindresultaat

Mooie kaarten!

Ellen Cramers

Fijn bedrijf om geboortekaartjes naar eigen wens samen te stellen

Voldoet aan verwachting