Snelheid levering:

Sanne

Goed! Tevreden met eindresultaat

Mooie kaarten!

Ellen Cramers

Fijn bedrijf om geboortekaartjes naar eigen wens samen te stellen

Voldoet aan verwachting

Annemarie

In een woord: top!
Bij de opmaak van het kaartje heel fijn geholpen door het team.
Ontzettend klantgericht team en de qualiteit hebben ze hoog in het vaandel, dat merk je bij alles. In een woord: top!
Bij de opmaak van het kaartje heel fijn geholpen door het team.
Mooie ontwerpen waar uit gekozen kan worden en alle ruimte voor net even enkele details of andere aanpassingen.

qualiteit kaartjes

Mooi kwaliteit papier

Klantvriendelijk
Meedenkend

Fam. Hoefakker

Prachtig kaartje voor onze zoon Sepp!
Veel complimenten over gehad.
Prachtig kaartje voor onze zoon Sepp!
Veel complimenten over gehad.
Wel belangrijk om te weten dat je de bestelling op vrijdag voor 12.00 uur plaatst, zodat het nog die dag naar de drukker kan... Wij plaatsten de bestelling een uur later en hadden uiteindelijk de geboortekaartjes pas woensdagavond binnen.

Ontwerp van het kaartje

Beste Thamar,
Oh dat is vervelend. We gaan de 12.00 uur bestelling zeker duidelijker in de site vermelden. Bedankt voor de tip!
Groeten, team Lief Leuk & Eigen

Marah Heijkoop

Goede ervaring met lief, leuk en eigen. Mooie kwaliteit, snelle reactie en levering.

Snelle reactie op vragen/aanpassingswensen.

Sanne Kleijn-de Bresser

Positief en prettig

Beste Sanne,
Beste Sanne,
Bedankt voor je review. We zullen gaan kijken waar we dit kunnen gaan verduidelijken! Als je 2 precies dezelfde kaartjes hebt besteld, is het inderdaad lastig om te kijken welke papiersoort wat is.
Groeten, Lief Leuk & Eigen

Anouk

Leuke producten en goeie service

Goeie service bij klachten

J. Wentink

Professioneel, klantvriendelijk en prachtige ontwerpen. Goed zelf aan te passen.

Ellen

Mooi geboortekaartje besteld!

Mijn ontwerptool werkte niet goed, maar werd telefonisch goed geholpen/begeleid! Hele goede service!

Beste Ellen,
Bedankt voor je review. Daar hebben we wat aan. We zullen kijken waar we de ontwerptool kunnen gaan verduidelijken!
Groeten, Team Lief Leuk & Eigen