Marjo

Prima geïnstalleerd mijn nieuwe wtw

Prima geïnstalleerd mijn nieuwe wtw

Bram

Nieuwe afzuigunit geplaatst en buizen systeem gereinigd. Snel en netjes gewerkt.

Snel en netjes gewerkt.

Hans

Aanrader

Super betrouwbare bedrijf

R. van Geest

Snel geholpen, hele vriendelijk en ter zake kundige medewerker, goede uitleg gekregen over de werking van het systeem, eenvoudig via pin kunnen betalen na afloop van de werkzaamheden en geen... Snel geholpen, hele vriendelijk en ter zake kundige medewerker, goede uitleg gekregen over de werking van het systeem, eenvoudig via pin kunnen betalen na afloop van de werkzaamheden en geen voorruit betaling gevraagd. Dat laatste is voor ons heel belangrijk i.v.m. eerdere teleurstelling met bedrijven, waarbij eenmaal tot een rechtszaak is komen (in ons voordeel beslist).

Zie boven.

Zwakke punten/verbeteringen

Als je een afspraak maakt via de website, dan wordt er niet gesproken over aanvullende klein materiaal kosten, maar omdat mijn online afspraak door een medewerker in omgezet naar een nieuwe... Als je een afspraak maakt via de website, dan wordt er niet gesproken over aanvullende klein materiaal kosten, maar omdat mijn online afspraak door een medewerker in omgezet naar een nieuwe telefonische afspraak, dan wordt wel deze aanvullende kosten benoemd in de opdrachtbevestiging. Dit zou gelijk luidend moeten zijn. Overigens zijn mij geen extra kosten in rekening gebracht.

An

Fijn contact, snel schakelen, meedenkend en vriendelijk. Netjes alles opgeruimd na installatie!

Snelheid, zorgvuldigheid en netheid

Zwakke punten/verbeteringen

Klein half uurtje te laat, maar dat was al ingecalculeerd, dus niet echt verbeterpunt

Roel Eman

Goed bedrijf.

Snel en duidelijk, goed gecommuniceerd.

Geen.

Bianca

Lieshout Service BV heeft voor ons de WTW kanalen en machine schoongemaakt.

Super goede service

Jan Willem

Geweldig! Binnen maar liefst 2 werkdagen geholpen door Lieshout Service!

Geweldig

Zwakke punten/verbeteringen

W. van Reen, Hongerlandsedijk 1708, Spijkenisse (Toren A)

Nog niet tevreden
Het heeft meer dan een maand geduurd voor dat mijn klacht gedeeltelijk is opgelost.
Niet goed schoongemaakt en achter gelaten met een storingsmelding E100 en E101 Nog niet tevreden
Niet goed schoongemaakt en achter gelaten met een storingsmelding E100 en E101
Monteur Sert komt as woensdagmiddag terug

Nog niet mee gemaakt

Zwakke punten/verbeteringen

Monteurs beter instrueren, wat ze moeten uitvoeren voor de prijs
135, eur voor 40 min werk is niet weinig

E. Engel - Polhuis

Zeer prettig en de vertraging van de afgesproken aanvangstijd werd netjes
Gecommuniceerd.

Heel netjes gewerkt en duidelijke uitleg gekregen.

Niets