Monique Biben

De installatie van mijn nieuwe afzuiginstallatie was in eerste instantie niet zoals ik had verwacht. Hier is direct actie op ondernomen en alles is naar meer dan tevredenheid opgelost.

Snelle en klantgerichte reactie op mijn klacht, die daarna zeer vakkundig is opgelost

Zwakke punten/verbeteringen

Geen. Jullie begrijpen wat klantenservice is. Ga zo door!

René van der Laan

Net bedrijf, handelen snel en leveren net werk!

Snel handelen. Binnen een week hing de nieuwe wtw installatie

Nee, tot nu toe niet.

Denis

Proces van plannen van de afspraak verliep rommelig. Eerste afspraak is uiteindelijk niet doorgegaan. Geleverde werk is prima.

Geleverde werk

Planning

Martijn Shouten

Nieuwe ventilatie geplaatst en kanalen gereinigd. Erg vriendelijk en hulpzaam personeel. Jammer genoeg meteen problemen, maar ook dit werd zeer netjes afgehandeld!

hulpzaam personeel

Martijn Shouten

Norm klantgericht, prettig in de omgang, en gaan zorgvuldig aan het werk.

Norm klantgericht, prettig in de omgang, en gaan zorgvuldig aan het werk.

Ruud de Prez

Mijn ervaring is positief

Dezelfde dag kwam er een monteur langs. De monteur was netjes. Vertelde duidelijk wat hij ging doen en was redelijk snel klaar.

Zwakke punten/verbeteringen

Ik zat redelijk lang telefonisch in de wacht.

Monique Biben

Had goede verhalen gehoord en heb daarom voor dit bedrijf gekozen.

Snelle reactie op gemaakte afspraak. Contact met de klantenservice was prettig

Zwakke punten/verbeteringen

Ik heb gekozen voor een ventilatiesysteem met reiniging. De monteur had zelf geen stofzuiger bij zich, vroeg mij om een prullenbak, kende de stekker niet die op het oude systeem was aangesloten,... Ik heb gekozen voor een ventilatiesysteem met reiniging. De monteur had zelf geen stofzuiger bij zich, vroeg mij om een prullenbak, kende de stekker niet die op het oude systeem was aangesloten, vroeg mij om een verlengsnoer en wist niet hoe hij de schroeven uit het badkamerrooster kon krijgen. Vervolgens heeft heeft hij het vierkante rooster met een niet werkende motor in de badkamer vervangen voor een gewoon rond rooster. Wel jammer dat er maar 1 keuze was en dat ik nu met een lelijke plek in de badkamer zit. Ik ga morgen alsnog naar de Gamma om een vierkant rooster te kopen die wel op dezelfde plek past, want dit ziet er niet uit. Jammer van de €15,- die ik heb moeten betalen. De afvoer in de badkamer is schoongemaakt. Het rooster in de wc is blijven zitten, omdat daar een motor in zit die nog wel werkt, maar het kanaal daar is niet gereinigd. Dit besefte ik me pas toen hij al weg was. Ik heb er wel voor betaald. Wat ik toen ook zag was dat hij een enorme rotzooi had achtergelaten op zolder. Boorgruis op de vloer en resten van de reparatie. Bij vertrek heb ik geen handleiding of uitleg gekregen over het apparaat. Die heb ik later op internet gezocht. Aardige man hoor, de ventilator werkt, maar de afhandeling laat zeer te wensen over.

T. Verhaar

Zeer goede ervaring

vriendelijk, sympathiek en netjes gewerkt

IJzerman

Snelle reactie op aanvraag, correcte, duidelijke
communicatie.
Werd goed op de hoogte gehouden van planning

Communicatie, keurige en deskundige servicemedewerkers, ma werkzaamheden alles netjes opgeruimd en geheel schoon opgeleverd.

geen opmerkingen

Tony

Snelle service en goed uitgevoerd

Vriendelijke medewerker die goed meedacht bij de werkzaamheden

Zwakke punten/verbeteringen

Planning, de afspraak was een paar keer verzet en uiteindelijk kwam de medewerker ook niet op de afgesproken tijd (te vroeg), gelukkig waren wij thuis