Martijn goudszwart

Afgelopen week heb ik mijn ventilatiesysteem laten reinigen. Lieshout service heeft top werk afgeleverd. En De heren waren ook nog eens super vriendelijk.

super vriendelijk

Anneke Venema

Snel, kundig en betrouwbaar

Kennis van zaken

Afstandsbediening niet kunnen leveren

Marjo vaan

In een word geweldig. Zeer toegankelijk en behulpzaam. Echte vakmensen. Ook jullie klanten service is zeer vriendelijk en waren ook snel bereikbaar.

zeer vriendelijk en waren ook snel bereikbaar.

NIETS

Bram

Lieshout Service heeft bij ons een nieuwe WTW geplaatst, dit zeer tot onze tevredenheid.

dit zeer tot onze tevredenheid.

nvt

Bianca

Afspraak gemaakt ging super eenvoudig . Vervolgens mijn ventilatie laten vervangen en kanalen laten reinigen. Alles was top vooral het advies op maat ben ik zeer lovend over!

super eenvoudig

niets

Martijn

Vriendelijke en deskundige monteur, nam mij serieus en gaf duidelijke informatie en uitleg.

Vriendelijke en deskundige monteur

n.v.t

C van Ruiten

Tot heden goed

Leuke monteur . Die zijn werk verstaat.

Weet ik niet

W.E. den Otter

Aanschaf mechanische ventilatie en reiniging van de kanalen

Goede bereikbaarheid, snelle levering van de mechanische ventilatie unit. Duidelijke uitleg, nette en vriendelijke monteur.

Zwakke punten/verbeteringen

monteur was verlaat vanwege slechte weeromstandigheden, zelf contact opgenomen om mate van uitloop te vernemen. Fijner geweest als klant op de hoogte was gebracht.

Veltman

(Bewerkt)

Snelheid afspraak, vriendelijk aan telefoon

Zwakke punten/verbeteringen

Eerste keer juiste materialen niet bij, misverstand. Ander apparaat geïnstalleerd dan afgesproken (weliswaar met korting) maar deze werkt niet vanwege kapotte printplaat. Afwerking geen nette buis... Eerste keer juiste materialen niet bij, misverstand. Ander apparaat geïnstalleerd dan afgesproken (weliswaar met korting) maar deze werkt niet vanwege kapotte printplaat. Afwerking geen nette buis maar met tape aan elkaar geplakt geheel. Hierover is niet goed voorgelicht. Ik hoop dat we snel een werkende printplaat krijgen. Maar ben allesbehalve tevreden.

Particulier

Keurig geholpen, nette kundige monteur

Komen afspraken correct na.