Zopfi

Ik ben niet tevreden

De afspraak keurig op tijd

Zwakke punten/verbeteringen

Voor het groot onderhoud, werd niet naar de lagers gekeken, terwijl ik dit aangaf dat hij zo'n tering herrie maakte. Uiteindelijk heeft de overbuurman de lagers vervangen, en was ik voor 12,00... Voor het groot onderhoud, werd niet naar de lagers gekeken, terwijl ik dit aangaf dat hij zo'n tering herrie maakte. Uiteindelijk heeft de overbuurman de lagers vervangen, en was ik voor 12,00 klaar. Geen geluids overlast meer.

H. Booij

Snel geregeld en monteur kwam op afgesproken tijd

Uitleg van de monteur over hoe en wat. ook onderhoudscontract uitgelegd.

Zwakke punten/verbeteringen

Niet alles werd werkend opgeleverd.

H van der Kamp

Niet tevreden met de geleverde dienst, op klachten word niet gereageerd, een herinnering voor een niet betaalde factuur daarentegen is geen probleem.

Vriendelijke medewerker!

Zwakke punten/verbeteringen

Geleverde dienst komt niet overeen met wat ze aanbieden op hun site.

_

Fantastisch geholpen door Thomas

Goedemorgen communicatie en goed snel werk.

Kees Maljaars

Prettige contacten, komen afspraken goed na

Uitstekende uitvoering van de werkzaamheden

Zwakke punten/verbeteringen

Geen, of het zou de vage beantwoording van mijn vragen moeten zijn. Mogelijk ligt dat aan mezelf.

F Maas

Prima, goede communicatie, snelle vakkundige plaatsing van de itho Daalderop MV

Communicatie, goed bereikbaar, correcte afhandeling ik heb er een goed gevoel aan over gehouden

Juke van Niekerk

In principe goed bedrijf, snelle afspraak kunnen maken, goede communicatieve monteur.

Leek te weten wat hij deed en pakte zaken grondig aan. Vriendelijk en legde uit waar hij mee bezig was.

Zwakke punten/verbeteringen

Helaas heeft de schoonmaakbeurt geresulteerd in het feit dat de installatie meer, in plaats van minder lawaai maakt. Het scheelt echt substantieel. Bedoeling was juist dat het minder zou worden. De... Helaas heeft de schoonmaakbeurt geresulteerd in het feit dat de installatie meer, in plaats van minder lawaai maakt. Het scheelt echt substantieel. Bedoeling was juist dat het minder zou worden. De monteur gaf aan dat het geluid van voor de schoonmaak, niet aan de kast lag, dat de motor ok was en dat alles goed werkte. Een nieuwe kast zou qua geluid niet veel verschil maken. Hij heeft het geheel vervolgens schoongemaakt en nu is er dus MEER lawaai.

A.Knulst

Ik ben snel, eerlijk en vakkundig geholpen. Alles is weer netjes en schoon. Voor mij is dit bedrijf een aanrader.

Je krijgt bij de werkmensen eerlijk antwoord en advies. (Ben ook wel eens anders gewend)

Zwakke punten/verbeteringen

Geen zwakke punten kunnen ontdekken

Tariq Khalid

In een word geweldig. Zeer toegankelijk en behulpzaam. Echte vakmensen. Ook jullie klanten service is zeer vriendelijk en waren ook snel bereikbaar.

Erg behulpzaam
Vakkundig en geduldig
Snelle levertijd

Noelia

Van Lieshout Service heeft bij ons thuis een nieuwe ventilatiebox geplaatst, gepaard met afstandsbediening en advies over het gebruiken ervan. Ik heb het bedrijf ervaren als betrouwbaar en stipt,... Van Lieshout Service heeft bij ons thuis een nieuwe ventilatiebox geplaatst, gepaard met afstandsbediening en advies over het gebruiken ervan. Ik heb het bedrijf ervaren als betrouwbaar en stipt, met kennis van zaken en een goede communicatie, zowel schriftelijk/per mail als ter plaatse door de monteur zelf. De monteur zelf was wat laat, maar daar is tevoren over gebeld, zodat we niet nodeloos hoefden te wachten.

De communicatie is goed en er is gedegen kennis van zaken aanwezig.

Zwakke punten/verbeteringen

Er was wat onduidelijkheid over wat het bedrijf nu wel of niet kan doen - zo hadden wij vragen over het naar buiten leiden van de afzuigkap: de monteur zei dat dit wel kon, het bedrijf zelf zei... Er was wat onduidelijkheid over wat het bedrijf nu wel of niet kan doen - zo hadden wij vragen over het naar buiten leiden van de afzuigkap: de monteur zei dat dit wel kon, het bedrijf zelf zei achteraf toch van niet.