marianne van der meeren

Prettig en snel en efficiënt gewerkt

aangeboden te stofzuigen maar dat doe ik zelf

VvE Bergsingel

Er is niet conform de opdracht gewerkt en geleverd. Zie mijn e-mailbericht aan de service coördinator Desmond van 3 juli jl. Daar staat in wat mijn ervaringen zijn. Ik heb nu het idee heel veel... Er is niet conform de opdracht gewerkt en geleverd. Zie mijn e-mailbericht aan de service coördinator Desmond van 3 juli jl. Daar staat in wat mijn ervaringen zijn. Ik heb nu het idee heel veel geld betaald te hebben voor een onderhoudsbeurt van mijn WTW unit, die ik ook gemakkelijk zelf had kunnen doen , terwijl ik nu nog steeds niet weet of hij goed functioneert ( o.a. niet het beloofde meet-
rapport ontvangen

Nog niet gevondeb

Zie hiervoor

Joke

Aangenaam geholpen

Eerlijkheid, korte bondige uitleg over de situatie

Vooral zo doorgaan!

Meijer

Is goed

Vriendelijk en beleefd personeel

Zwakke punten/verbeteringen

Communicatie kan verbeterd worden.

R. Visser

Problemen met de administratie

F. Steffens

Uitsteken, top.
Uitsteken, top.
Reageert in een uur,luistert en onderneemt actie. Beld in een uur terug,direct per mail een offerte en binnen 3 dagen, werd dus de volgende dag geïnstalleerd. Bij vragen even tech ondersteuning bellen en opgelost. Zeer vriendelijk en netjes. Top top top top
Aanrader bij mijn nieuwe vve.

Vriendelijk, snel, vakkennis, uitstekende communicatie en netjes.

Geen enkele.

Lennert Nonhof

Netjes, professioneel, zeer snel

Netjes, professioneel, zeer snel

V.v.E. Beatrixhof

We vertegenwoordigingen een appartementen gebouw met 42 wooneenheden met daarin ook 42 WTW installaties.
We hebben naarstig in de markt gezocht naar een partij die de kwaliteit heeft onderhoud uit te voeren aan deze installaties.
De bereikbaarheid in prima en ook de contacten met de medewerkers op locatie zijn prima verlopen en biedt dus voldoende vertrouwen om de werkzaamheden hier onder te brengen.

Goede bereikbaarheid en nakomen van de afspraken die ook met individuele bewoners zijn gemaakt. Nemen in overleg met opdrachtgever zelf initiatief voor het makken van de afspraken en communiceren... Goede bereikbaarheid en nakomen van de afspraken die ook met individuele bewoners zijn gemaakt. Nemen in overleg met opdrachtgever zelf initiatief voor het makken van de afspraken en communiceren het verloop hiervan met de opdrachtgever.

Zwakke punten/verbeteringen

Tot op dit moment heb ik hierover geen opmerkingen en heb vertrouwen dat ook in de toekomst de samenwerking goed blijft.