L. Breuer

Snelle service en deskundige vriendelijk personeel.

Haalden alles uit de kast om de installatie van de wtw naar tevredenheid te realiseren

J.A. de Wilt

Afspraak snel en goed te regelen

Zwakke punten/verbeteringen

Monteur maakt niet schoon na kanaal reiniging

P. Smulders

Zeer goed geholpen

Ik ben zeer tevreden, medewerker was netjes, snel en zeer behulpzaam

Stijn

Goed advies en netjes gewerkt

Advies en goed werk

Fam de Bonte

Zeer net bedrijf met vriendelijke en kundige monteurs

communicatie en uitleg

weet ik niet

Lieshout

Prima snel geregeld

Snel

Zwakke punten/verbeteringen

Misschien een stofzuiger systeem ontwerpen om de stof niet het huis in te blazen. Heb 1 dag lopen soppen en zuigen om het huis weer een beetje op orde te krijgen. Systeem schoon huis vuil.

Theo Briejer

Makkelijk om afspraak te maken, monteur kwam op tijd. Tarief is voor een uurtje werk veel te hoog, nl. € 275-.
Voel mij behoorlijk belazerd.

Voorzover ik kan beoordelen heeft de monteur de WTW unit en bijbehorende inlaat kanalen schoongemaakt en daarna weer afgesteld.

Zwakke punten/verbeteringen

Op voorhand werd door bedrijf aangegeven dat de werkzaamheden ongeveer 2 uur in beslag zouden nemen.
Monteur was na een uurtje werk al klaar.
Dan is het tarief van € 275- wel fors...
Monteur was na een uurtje werk al klaar.
Dan is het tarief van € 275- wel fors betaald.
Nieuwe filters had monteur niet meegekregen, deze werden later per post verstuurd.

CJC Delforterie

Snelle levering, duidelijke communicatie

Service

Kleiman

Na afspraak te hebben gemaakt, monteur keurig op tijd, op aangegeven tijd.
Netjes alle werkzaamheden verricht, en alles netjes achtergelaten.
Rekening volgde, en wij hebben direct gebeld,...
Na afspraak te hebben gemaakt, monteur keurig op tijd, op aangegeven tijd.
Netjes alle werkzaamheden verricht, en alles netjes achtergelaten.
Rekening volgde, en wij hebben direct gebeld, dat we tevreden waren over de verrichtingen, meaar onze beloofde filters nog niet hadden ontvangen, en na de ontvangst van deze filters, per ommegaande zouden betalen.
Antwoord: dank voor het melden, op dit moment is er een probleem met levering, maar ze komen eraan.
2 weken later, een betalingsherinnering, direct weer gebeld, met zelfde antwoord, bij ontvangst van filters zal ik per ommegaande betalen, wij hadden de baas aan de telefoon, welke zijn excuus maakte, herinnering had niet gestuurd mogen worden, filters komen eraan.
2 weken later, voor het eerst van mijn leven, brief van incassoburo, eis: bedrag betalen+ rente en anders boete van 43,00 euro op te betalen bedrag.
Wederom gebeld, wederom uitleg gedaan van voorgaande, baas weer aan de lijn, excuus, had niet mogen gebeuren, moest even ergens naartoe bellen, ik begreep naar de filterleverancier , maar zou mij binnen 5 minuten terug bellen, ik zei hem hier geen vertrouwen in te hebben, maar verzekerde na dit telefoontje mij terug te bellen.
Na 1 uur heb ik zelf gebeld naar het bedrijf, maar moest vernemen dat ze gesloten waren ( was 17.30 uur ).
Volgende morgen wederom gebeld, kreeg weer de baas aan de lijn, wist niet met wie hij sprak, en moest hem weer herinneren aan voorgaande, terwijl ik hem de middag ervoor nog meerdere malen een “welgemeend” excuus heb horen melden mijn kant op.
Zijn excuus was dat na mijn telefoontje met hem, het ineens erg druk was en mij daardoor vergeten was terug te bellen, maar de filters waren onderweg.
In de middag arriveerden inderdaad mijn beloofde filters, en heb zoals ik had beloofd, het openstaande bedrag per ommegaande betaald.

Monteur was een keurige man, en heeft prima werk geleverd.

Zwakke punten/verbeteringen

Management heeft geen klantgericht oplossend gevoel, weet niet wat te doen om probleem op te lossen, buiten sorry te zeggen, geeft het gevoel dat de data info over de klant niet wordt bijgehouden,... Management heeft geen klantgericht oplossend gevoel, weet niet wat te doen om probleem op te lossen, buiten sorry te zeggen, geeft het gevoel dat de data info over de klant niet wordt bijgehouden, anders had ik mijn verhaal niet steeds opnieuw hoeven vertellen.
Bedrijf heeft niets laten zien, of merken, dat het excuus welgemeend was, en houden geen rekening met gevoelens van klant.

Roland Bruijns

Vriendelijk en accurate dienstverlening, stralen vertrouwen uit.

Werken netjes en goede uitleg van apparatuur.

Geen.