Steef van der Sluis

Beetje een pechdag, monteur corona die er om 09:00 zou zijn . Vervangende monteur was er om 18:00 . Deze monteur was wel vriendelijk, en heeft goed werk verricht.

Herinnering mailtje voor de tijd , monteur belde half uur voor hij arriveerde op om zijn aankomst te verkondigen.

Zwakke punten/verbeteringen

Half uur na afgesproken tijd werd er gebeld dat oorspronkelijke monteur corona heeft en de enige andere monteur in de buurt er eind van de middag zou zijn . Me dunkt dat t belletje wat eerder had... Half uur na afgesproken tijd werd er gebeld dat oorspronkelijke monteur corona heeft en de enige andere monteur in de buurt er eind van de middag zou zijn . Me dunkt dat t belletje wat eerder had gekund.

P. Grondel

WTU geplaatst en roosters schoongemaakt.

Goede informatie, nette werkers, aardige jongens

Zwakke punten/verbeteringen

Blijf klant op de hoogte houden bij vertragingen

Boetskens

Duidelijke offerte met uitleg

duidelijk en op tijd

Brands

Zeer goed

Vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar personaal

Gewn

Lars Stimpel

Fijne contact gehad. Goede en vlotte dienstverlener. Attente monteur in huis gehad en goed uitleg gekregen.

Kwaliteit, kwantitatief en prijstechnisch goed.

Geen flexibele agenda.

Denis Suton

Goed bedrijf, komt afspraken na en zeer professioneel bezig. Goed advies en voor vragen worden goed beantwoord.

Monteurs waren erg vriendelijk en netjes.

N.v.t.

Pedro

Recent een afspraak gemaakt voor het vervangen en reinigen. Zeer te spreken over hoe snel dit kon plaatsvinden. Ook de monteur ter plekke kon me haarfijn uitleggen hoe alles precies werkte. Top!

Planning en vakmanschap

Naomi

Goede, duidelijke en snelle service

Duidelijk en snel

Nvt

A Bossche

Nieuwe afzuigunit geplaatst en buizen systeem gereinigd. Snel en netjes gewerkt.

Heel vriendelijke monteur die uitstekend werk heeft verricht en goede voorlichting gaf.

Janse

Gekozen voor het vervangen van onze mechanische ventilatie en het reinigen van de bestaande ventilatiekanalen. Dik tevreden over de prijs-/kwaliteitverhouding, bestelprocedure, daaropvolgende... Gekozen voor het vervangen van onze mechanische ventilatie en het reinigen van de bestaande ventilatiekanalen. Dik tevreden over de prijs-/kwaliteitverhouding, bestelprocedure, daaropvolgende terugkoppelingen en de daadwerkelijke installatie. Vriendelijke monteur die ook de tijd nam om e.e.a. toe te lichten.

Goede prijs-/kwaliteitverhouding, goede service en nette installatie

Heb ik niet