Rob Coninx

Goede service, vriendelijk personeel en werk is zonder klachten opgeleverd

Zwakke punten/verbeteringen

Communicatie kan nog een stuk beter; Vaak onduidelijkheid in wooncomplex over planning en uitvoer. Efficiëntie in manier van werken kan ook beter; Plaatsing van een WTW unit is verspreid over 4... Communicatie kan nog een stuk beter; Vaak onduidelijkheid in wooncomplex over planning en uitvoer. Efficiëntie in manier van werken kan ook beter; Plaatsing van een WTW unit is verspreid over 4 dagen gebeurd. Dit kan echt beter.

Lisette

Goede en snelle service

Netjes en snel

Yvette Gallé

Erg goed

Aardige monteur met veel kennis. Alles werd keurig netjes achtergelaten ook.

Andre

Installatie van nieuwe WTW installatie keurig volgens afspraak uitgevoerd

deskundig personeel en afspraak is afspraak

Willem van Kerkwijk

Snelle en duidelijke offerte, duurde door corona iets langer om de installatie in te plannen en uit te voeren. De installatie zelf is door de monteurs zeer snel en netjes uitgevoerd en we hebben een... Snelle en duidelijke offerte, duurde door corona iets langer om de installatie in te plannen en uit te voeren. De installatie zelf is door de monteurs zeer snel en netjes uitgevoerd en we hebben een duidelijke uitleg gekregen over de bediening en eigen onderhoud aan de WTW unit.

Zeer goede monteurs en gunstige prijs stelling.

Weinig

Franken

Geweldig

Vakkundigheid, snelheid & klantvriendelijkheid

Zwakke punten/verbeteringen

Communicatie tussen planning en medewerkers

Rishi

Super bedrijf helle vriendelijke mensen

Ze doen hun werk super goed

Geen minpunten

Soner Kocer

Professionele vaklui

Technisch en praktisch

Pjotr

Zou twee keer teruggebeld worden, nietes! Een mail gezonden, géén antwoord! Zou een afspraak hebben, komt niemand opdagen, zit voor niets te wachten! Gooien het dan maar op Corona!

Géén gevonden.

Communicatie/afspraken nakomen.

HK

Ze moffelen slechte beoordelingen weg! pas op!

ik zit sinds maanden met een systeem dat niet af is en ze reageren gewoon niet op mijn contactverzoeken. als ik bel weigeren ze me door te verbinden of een afspraak te maken - ik moet wachten tot... ik zit sinds maanden met een systeem dat niet af is en ze reageren gewoon niet op mijn contactverzoeken. als ik bel weigeren ze me door te verbinden of een afspraak te maken - ik moet wachten tot zij contact opnemen. wat niet gebeurt. op emails geen reactie.

Zwakke punten/verbeteringen

ik heb begin januari derhalve een slechte beoordeling achter gelaten - die hebben ze eruit gehaald want hij staat er duidelijk niet tussen!
ik geef nu 4 sterren, dan zal deze beoordeling wel...
ik geef nu 4 sterren, dan zal deze beoordeling wel verschijnen.