Bouman

Goede ervaring werk volgens afspraak netjes uitgevoerd

leon van der Maat

Prima service. aardige en beleefde monteurs en werkten netjes en met plezier. vrolijke gasten. schoon achtergelaten. De unit lijkt me OK

Lodewijck

Na een correcte en uiterst vriendelijke eerste kennismaking met Lieshout Service was een afspraak op korte termijn meteen gemaakt. De monteurs zijn professioneel, behulpzaam, flexibel, werken snel... Na een correcte en uiterst vriendelijke eerste kennismaking met Lieshout Service was een afspraak op korte termijn meteen gemaakt. De monteurs zijn professioneel, behulpzaam, flexibel, werken snel en keurig. Voor dezelfde service en werkzaamheden is Lieshout Service goedkoper dan ik had verwacht. Beslist een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Johanneke

Perfecte service, iets te vroeg, maar uiteindelijk door aan beide kanten flexibel te zijn kwam het helemaal goed. Ik zal jullie altijd vragen !

Jan Diepstraten

Goed. Snelle levering en correct werk uitgevoerd

Martijn

Snelle reactie na aanvraag vervanging mechanische ventilatie unit. Vervolgens snel een afspraak met de monteur, die erg vriendelijk en professioneel was.

Sander1981!

Prima, gebeld voor vervanging unit van de mechanische afzuiging en de volgende dag al geplaatst.

M van keulen

Zeer goed, nette medewerker